Voorgeïsoleerde leidingsystemen voor klimaattechniek: ervaar het verschil op de Installatie Vakbeurs

24-jul-2018 8:00

Voor alle trends en ontwikkelingen bent u bij de Installatie Vakbeurs aan het juiste adres. Van sanitair en klimaat, tot verwarming en koudetechniek, deze beurs is al jaren de plek waar installatieprofessionals uit alle delen van de branche naar toe komen. Met ons voorgeïsoleerd kunststof leidingsysteem voor gekoeld water applicaties maken wij graag het verschil in klimaattechniek. Wilt u ook zien wat COOL-FIT 2.0 voor u kan betekenen? Bezoek ons dan op 11, 12 en 13 september op stand 151 en ervaar het verschil!

Voorgeïsoleerde leidingsystemen voor klimaattechniek

Een revolutionair leidingsysteem voor klimaatapplicaties

Koelwatersystemen in gebouwen worden steeds belangrijker en de behoefte aan een geconditioneerde omgeving wordt groter. Een efficiënt koelsysteem is daarom onmisbaar in de klimaattechniek. COOL-FIT 2.0 is een voorgeïsoleerd leidingsysteem en dé oplossing voor proceskoeling en het transport van gekoeld water in gebouwen, datacenters en voor de industrie.

Verantwoord, veilig en vereenvoudigd

Met COOL-FIT 2.0 heeft u een duurzaam, voorgeïsoleerd en 3-in-1-systeem in huis. COOL-FIT 2.0 is duurzaam, want het zorgt voor een flinke reductie van CO2-uitstoot. Daarnaast leidt het gladde buisoppervlak van de PE100 buis en de lage thermische geleidbaarheid tot wel 30% minder energieverlies, wat een aanzienlijke verlaging is in vergelijking met traditionele, metalen systemen. COOL-FIT 2.0 is ook onderhoudsvriendelijk, want het voorgeïsoleerde leidingsysteem is 100% condens- en corrosievrij, waardoor vocht en roest uitgesloten zijn. En dankzij de 3-in-1 systeemconstructie, kunt u zeer snel en moeiteloos installeren en monteren. De samenstelling van buis, isolatie én buitenmantel zorgt er namelijk voor dat u tot maar liefst 50% sneller kunt installeren. Ook is COOL-FIT 2.0 30% lichter dan traditionele leidingsystemen en hierdoor makkelijk te monteren. COOL-FIT 2.0 is een verantwoord, veilig en vereenvoudigd systeem voor uw koelinstallatie en maakt het verschil in klimaattechniek!

Ervaar het verschil met COOL-FIT 2.0 op de Installatievakbeurs

Bent u ook benieuwd naar wat onze kunststof leidingsystemen voor u kunnen betekenen? Kom dan naar stand 151 op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg en ervaar het verschil met COOL-FIT 2.0. Tickets en meer informatie vindt u via deze link.

Meer informatie over onze deelname aan de Installatievakbeurs?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug