GF PVC-U, de belangrijkste voordelen op een rijtje

19-nov-2020 8:01

De afgelopen paar maanden hebben wij aandacht gegeven aan de campagne "PVC-U 65 jaar". Tijdens deze campagne hebben we via LinkedIn diverse onderdelen uit dit programma toegelicht. In dit artikel een overzicht van de belangrijkste voordelen voor verschillende toepassingen.

PVC-U_112022_286_2014_neu

PVC-U met eigen receptuur…

Bij GF creëren we kwaliteit in de eigen productie, zo ook met PVC-U. We garanderen de kwaliteit met onze speciale materiaalsamenstelling, waar verschillende soorten grondstoffen optimaal op elkaar worden afgestemd. Het resultaat? Een goede slagvastheid en uitstekende chemische resistentie. Zo bereiken we voor iedere toepassing altijd de gewenste kwaliteit.

Rapid, snel lijmen en ideaal bij reparaties…

Tangit Rapid heeft een vier keer zo snelle uithardingstijd (4 bar/uur) waardoor uw leidingsysteem snel weer in gebruik. De lijm is volledig oplosmiddelenvrij en heeft een hogere viscositeit dan andere lijmsoorten, zodat het makkelijker te verwerken is. Benieuwd naar hoe dit in z'n werk gaat? Bekijk dan deze video

PRO-FIT, speciaal voor kleine ruimtes…

Met het unieke ontwerp van de spie-aansluiting kunt fittingen direct met elkaar te verbinden. Zo bespaart u 20% in ruimte. PRO-FIT bespaart u ook tijd en geld. Wilt u weten hoe? Bekijk dan de brochure.

PVC-U, betrouwbaar en getest…

Dat is ons PVC-U leidingsysteem, die de hoogste zekerheid biedt voor vele toepassingen. De eigen receptuur is sinds 1955 continue verbeterd, met een uitstekende chemische bestendigheid en slagvastigheid als resultaat. Tijdens de interne productie worden verschillende grondstoffen optimaal op elkaar afgestemd om de gewenste kwaliteit te bereiken.

Hoe dit proces in zijn werk gaat? Dat ziet u in deze video!

Dry fit, handig bij prefab…

De toleranties van leidingen en fittingen uit ons PVC-U leidingsysteem zijn perfect op elkaar afgestemd. Daardoor kunnen ze "droog" worden opgebouwd, zodat u ziet of de installatie echt past. Bij een goed resultaat kan de installatie dan permanent worden verlijmd.


Terug