Een steun in de rug voor Wonen in Zwolle

15-jan-2019 8:00

Aan het begin van dit nieuwe jaar heeft GF een cheque uitgereikt aan Wonen in Zwolle (WIZ). Een organisatie die jongvolwassenen met een verstandelijke beperking helpt om zelfstandig te wonen. Een mooi doel om, in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), 2019 mee af te trappen!

Eigen vervoer voor jongvolwassenen in Zwolle

Gezamenlijk zelfstandig wonen

In het vensterhuis in de wijk Stadshagen in Zwolle bevinden zich zeven appartementen, waar zeven jongvolwassenen met een verstandelijke beperking kunnen wonen. Deze appartementen zijn voorzien van een zitkamer met kitchenette, een slaapkamer en een eigen badkamer met toilet. Ook is er een gezamenlijke woonkamer met keuken beschikbaar. Een erg mooie oplossing voor jongvolwassenen die graag op zichzelf willen wonen, maar ook de hulp en gezelligheid van anderen hierin kunnen gebruiken. In deze woonvorm mogen ze zelf bepalen in welke mate ze zelfstandig willen wonen en waar ze graag een beroep doen op het gezamenlijk wonen.

Eigen vervoer

Het geld dat Wonen in Zwolle van Georg Fischer Waga N.V. ontvangt, zal gebruikt worden om een  auto aan te schaffen. Zo kunnen de bewoners er met een begeleider zelf op uit wanneer nodig. Wij steunen dit graag en wensen hen veel rijplezier toe!

Terug