Hoe klaar bent u voor de toekomst? Bezoek ons op InfraTech 2019 en ontdek het!

5-dec-2018 8:00

De InfraTech is dé ontmoetingsplaats in de wereld van de infrastructuur en wij zijn er dit jaar weer bij! Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst met onze MSA elektrolasmachines die voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de NTA 8828 én met nieuwe Uni/Fiksers op onze MULTI/JOINT® 3000 Plus voor nog meer grip. We laten het u graag zien van 15 tot en met 18 januari.

Klaar voor de toekomst met NTA 8828 op InfraTech 2019

NTA 8828 gecertificeerd materieel, ook in 2019!

De hernieuwde NTA 8828 is onlangs gepubliceerd. Dit is de richtlijn voor PE elektrolassen die de kwaliteit van PE leidingsystemen waarborgt. Onze MSA 2.1, MSA 4.0 en MSA 4.1 lasmachines én bijbehorende gereedschappen voor elektrolassen voldoen aan deze richtlijn. Geen zorgen dus met de lasmachines van GF.

Nog meer grip met onze nieuwe Uni/Fiksers

Ook laten wij tijdens de beurs ons MULTI/JOINT® 3000 Plus systeem zien, waarmee u snel en zonder speciaal gereedschap alle mogelijke buismaterialen trekvast met elkaar verbindt. Met onze vernieuwde Uni/Fikser voor de MULTI/JOINT® 3000 Plus DN225-600 wordt dit nog makkelijker. De verbeterde gripmethodiek van de Uni/Fiksers geeft u namelijk nog meer grip op alle buismaterialen.

Met prefab altijd de juiste onderdelen voor uw systeem

Ook voor een goede service bent u bij ons aan het goede adres. Wij ontzorgen u namelijk graag en stellen daarom verschillende prefab-artikelen voor u samen, zoals gasafblaasunits en polsafezadels. Zo weet u zeker dat u de juiste onderdelen heeft voor uw systeem. Niet alleen gemakkelijk, maar ook belangrijk, omdat zo fouten kunnen worden voorkomen. Laat u overtuigen van het gemak van onze prefab mogelijkheden tijdens de beurs!

Komt u ons bezoeken op de InfraTech?

Ook nieuwsgierig naar al onze oplossingen voor water- en gasleidingsystemen? U vindt ons van 15 tot en met 18 januari op stand 2.203 in hal 2. Wij zien u graag op de InfraTech in Ahoy!

Wilt u de InfraTech bezoeken?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug