Kom langs bij GF op Aqua Nederland 2019

4-mrt-2019 8:00

Aqua Nederland is hét moment van het jaar voor de professionele waterbranche. Hét moment dus om ontwikkelingen voor de toekomst te bespreken. Dit jaar laten we van 19 tot en met 21 maart zien hoe onze nieuwe Smart Actuator de aandrijving van uw watertoevoer gemakkelijker maakt dan ooit. Kom langs op stand G. 114 en ontdek hoe de Smart Actuator u kan helpen!

Smart Actuator aandrijving

De toekomst is nu

De toenemende digitalisering verandert en verbetert steeds meer onderdelen van ons leven. GF Piping Systems helpt om actief te reageren op deze veranderingen. Als toonaangevende leverancier van leidingsystemen, zijn we continue bezig met het ontwikkelen van onze producten én het creëren van digitale innovaties. Altijd met het doel, om u en uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

NIEUW!: De aandrijving die verbind - De Smart Actuator

NIEUW!: De aandrijving die  verbind – de Smart Actuator

Onze laatste aandrijver is niet langer stil en dom, maar denkt voor zichzelf! Dankzij één app, kan je op elk moment toegang krijgen om bijvoorbeeld data uit te lezen of instellingen door te voeren. Dit maakt werken gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren.  Met een 360⁰ LED rondom en een extra LED aan de bovenkant kunt u de status van de aandrijver vanuit alle hoeken zien. Zo weet u niet alleen of de aandrijver open, dicht of in beweging is, maar ook of er onderhoud nodig is. Bovendien heeft u geen onverwachte uitvaltijden. Alle belangrijke data wordt overzichtelijk in de app weergegeven, zo kunt u kritische veranderingen snel herkennen en hier op inspelen. Op de Aqua Nederland Vakbeurs zullen wij de Smart Actuator introduceren, mis het dus niet!


Kom langs op de Aqua Nederland Vakbeurs!


Nu alvast meer weten over de Smart Actuator?


Volledig geautomatiseerd lassen met de IR-110 A

Volledig geautomatiseerd lassen met de IR-110 A

Met de IR-110 A wordt de lasser door middel van een video op een 12.1” touchscreen display door het lasproces heen geleid. Tijdens het lasproces voert de IR-110 A alles volledig automatisch uit. De lasmachine klemt zelf de te verbinden producten in, schraapt deze en verwarmt ondertussen het verwarmingselement. Daarna worden de lasafstand en de lasdruk gecontroleerd en wordt de temperatuur van de afzonderlijke componenten gemeten door een IR-sensor. Na het lassen kunt u het gehele lasproces nog eens nakijken, want een camera documenteert alle stappen van het lasproces. Automatisering ten top! 


Meer weten over de IR-110 A?


Noteer in uw agenda!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw waterleidingsystemen? Wij zien u graag van 19 tot en met 21 maart op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem op stand G. 114! Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en meld je aan!

 


Terug