Implementatie van de NTA 8828 kost tijd, daarom helpt GF u graag verder!

8-mrt-2017 8:00

De NTA 8828 is in het leven geroepen om de betrouwbaarheid van PE-elektrolasverbindingen te waarborgen. Wij begrijpen als geen ander dat u dit niet van de één op andere dag hebt geïmplementeerd. Daarom helpen wij u graag op weg, want onze machines en gereedschappen voor PE-elektrolassen zijn in het kader van de NTA 8828 de meest betrouwbare keuze.

Implementatie van de NTA 8828 kost tijd, daarom helpt GF u graag verder!

NTA 8828 omschrijft het juiste materiaal

De kwaliteit van PE is in de loop der jaren steeds verder verbeterd. Het is dus niet zo gek dat dit ook wat vraagt van uw machines en gereedschappen. Om ervoor te zorgen dat het materiaal waarmee u werkt voldoet aan de NTA 8828, bieden wij u onze expertise en ondersteuning aan.

GF elektrolasmachines en gereedschappen voldoen aan de NTA 8828

Want als het op de NTA 8828 aankomt dan ontzorgen wij u graag. Wij adviseren welke machines en gereedschappen u het best kunt gebruiken, maar beoordelen ook of uw huidige machines en gereedschappen nog voldoen. Dit scheelt u een hoop uitzoekwerk en tijd. 

MSA elektrolasmachines voor een volledig lasprotocol

Met onze nieuwste serie MSA elektrolasmachines 2.1, 4.0 en 4.1 kunt u het gehele lasproces vastleggen en opslaan. Afhankelijk van het type MSA lasmachine worden gegevens van de laspas, lasnummer, foto’s van de las, lasparameters, traceability-gegevens en zelfs GPS coördinaten tijdens de las opgeslagen. Het resultaat is een overzichtelijk en volledig lasprotocol.

Klemgereedschap voor spanningsvrij werken

GF heeft daarnaast ook state-of-the-art klemgereedschap in haar assortiment. Klemgereedschap dat ervoor zorgt dat buizen goed worden uitgelijnd, waardoor u spanningsvrij kunt werken.

Goed gereedschap is het halve werk

Daarom helpt GF u graag verder. Want zowel voor verhuur als verkoop hebben wij elektrolasmachines en (klem)gereedschappen die 100% voldoen aan de NTA 8828!

Wij helpen u graag verder!

Terug