Iedereen wint met COOL-FIT 4.0

12-dec-2018 8:00

Geen corrosie en condens, nooit meer na-isoleren en sneller installeren dan ooit tevoren: dat is COOL-FIT 4.0! Met dit nieuwe, voorgeïsoleerde kunststof leidingsysteem heeft u een 100% betrouwbaar systeem in handen voor al uw klimaat- en koudetechnische installaties.

COOL-FIT 4.0 voor koel- en koudetechniek

100% betrouwbaar

Corroderende leidingen en slechte isolatie kunnen ernstige gevolgen hebben voor de productieveiligheid en de kwaliteit van producten. Denk maar eens aan het wegvallen van koeling bij voedselopslag. Daarnaast zorgt dit voor onnodige onderhouds- en energiekosten. Logisch dus, dat er hoge eisen worden gesteld aan industriële en commerciële koeling. COOL-FIT 4.0 corrodeert niet én is condensvrij, 100% betrouwbaar dus! Het leidingsysteem heeft een temperatuurbereik van -50°C tot +60°C. Ideaal voor toepassingen in onder andere de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, datacenters, koelhuizen en dakapplicaties.

50% sneller installeren

Niet alleen is COOL-FIT 4.0 100% betrouwbaar, het is ook tot 50% sneller te installeren ten opzichte van traditionele leidingsystemen. Alle onderdelen zijn namelijk al voorgeïsoleerd en de buizen worden met twee spie-einden geleverd. Makkelijker kan niet. Door middel van een elektrolasverbinding verbindt u de componenten in slechts enkele minuten.

30% minder energieverlies

COOL-FIT 4.0 zorgt ook voor minder energieverlies. Het hoogwaardige isolatieschuim van 40 mm dik leidt tot een lage thermische geleidbaarheid. Daarnaast zorgt het gladde buisoppervlak van de buis voor minder drukverlies. Deze combinatie leidt tot 30% minder energieverlies in vergelijking met stalen leidingsystemen. COOL-FIT 4.0 verhoogt dus de energie-efficiëntie van uw systeem en bespaart u kosten op termijn.

Ontdek COOL-FIT 4.0

Benieuwd naar alle andere voordelen van COOL-FIT 4.0? Ontdek wat dit unieke voorgeïsoleerde kunststof leidingsysteem voor u doet op onze COOL-FIT 4.0 pagina.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug