Geen kerstkaart meer, maar steun aan een goed doel

9-jan-2018 8:00

Samen werken wij aan een betere wereld. Dit betekent dat wij regelmatig stil staan bij zaken die we als normaal beschouwen, onze kerstkaart bijvoorbeeld. Stel nu dat wij geen kerstkaart meer sturen en dat wij dat geld gebruiken om een goed doel te steunen. Niet dat wij u geen prettige kerst toewensen, integendeel! Alleen denken wij dat we met een financiële ondersteuning nog veel meer mensen blij kunnen maken. Kinderen die het moeilijk hebben of ziek zijn bijvoorbeeld.

GF stuurt geen kerstkaart meer, maar steunt een goed doel

Een warme kerstgroet voor hen die dat het hardst nodig hebben

Vanaf nu steunen wij ieder jaar rond kerst een goed doel. Dit doen we naast de financiële steun die we, in het kader van MVO, al geven aan andere goede doelen. Dit jaar is dat KiKa Kinderen Kankervrij. Omdat wij organisaties als KiKa een warm hart toedragen, verdubbelen wij het bedrag dat we normaal aan onze kerstkaart uitgeven en doneren dit rechtstreeks aan de organisatie. Een warme kerstgroet dus voor hen die dat het hardst nodig hebben. 

KiKa Kinderen Kankervrij

Kinderen horen niet ziek te zijn. Een griepje hooguit, of een keer de waterpokken. Maar een slopende ziekte als kanker, dat wens je geen enkel kind toe. Ieder jaar krijgen 500 tot 550 kinderen kanker. Dankzij topzorg, toponderzoek en de inzet van organisaties zoals KiKa is de overlevingskans van deze kinderen gelukkig al gestegen naar 75%. Echter betekent dit ook dat er nog 25% kans bestaat dat een kind het niet overleeft. Dat is nog steeds veel te hoog!. Met haar inzet wil KiKa ervoor zorgen dat de genezingskans verhoogd wordt naar minimaal 95%. Want elk kind heeft het recht om te leven. Om KiKa te helpen haar doel te bereiken, steunen we de organisatie met het dubbele bedrag dat we normaal aan onze kerstkaart uitgeven. Want elk kind verdient een kans om kerst thuis te kunnen vieren. Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug