Alles uit één hand op de Installatie Vakbeurs 2014

19-aug-2014 8:30

Van 9 tot en met 11 september 2014 is de installatie vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg. Ook dit jaar zijn wij daar aanwezig. U vindt ons in hal 1, op standnummer 153 met ons complete programma voor installaties in gebouwen. Vanaf de aanvoer van te gebruiken drinkwater tot en met de afvoer van het gebruikte water, bij ons vindt u alle systemen uit één hand!

Compleet assortiment leidingsystemen voor gebouwgebonden installaties

Op de beurs presenteren wij u ons complete assortiment leidingsystemen voor gebouwgebonden installaties. U vindt bij ons alle benodigde installaties voor de woning- en utiliteitsbouw, dus alles uit één hand!  Onze leidingsystemen zijn onder te verdelen in 4 verschillende groepen, te weten: klimaat, sanitair, koudetechniek en binnenriolering. Wij leggen het u graag uit tijdens deze vakbeurs.

Kunststof leidingsystemen voor een groot wooncomfort

Met onze systemen INSTAFLEX, iFIT, COOL-FIT en twee nieuwe systemen PP-R en Silenta bieden wij u een totaaloplossing voor alle toepassingen op het gebied van klimaat, sanitair, koudetechniek en binnenriolering in gebouwen. Kunststof leidingsystemen voor een groot wooncomfort, door u razendsnel te installeren, met veel voordelen en commercieel zeer aantrekkelijk. Dat is toch een bezoekje waard?

Meld u GRATIS aan!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Bezoek ons dan en wij laten u graag alle 4 de groepen leidingsystemen voor gebouwgebonden installaties uitgebreid zien. Meld u GRATIS aan als bezoeker. Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 1, op standnummer 153. 

Een bezoek is ook mogelijk

Bent u niet in de gelegenheid deze beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één of meerdere van de genoemde systemen? Neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een bezoek.

Terug