24/7 hulp bij het berekenen van uw leiding, kan dat?

13-dec-2013 12:45

Jazeker! Met de nieuwe engineering app van GF Piping Systems.

De nieuwe Georg Fischer engineering app

Alle juiste systeemparameters tot uw beschikking, handig toch?

Wij hebben onlangs een nieuwe app uitgebracht waarmee u snel en eenvoudig alle juiste parameters van onze systemen kunt berekenen. De engineering app! De app bepaalt voor u onder andere de benodigde leidingdiameter bij bepaalde snelheden en debieten, de hoeveelheid uitzetting van een leidingdeel, de juiste beugelafstand per soort kunststof en temperatuur, het drukverlies over een bepaald leidingdeel en het dauwpunt bij een bepaalde mediumtemperatuur, omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Handig toch?

Met één druk op de knop, simpeler kan niet!

U voert de juiste parameters in op de app en drukt op ‘calculate’. U hoeft alleen maar buislengtes, diameters, media en temperatuur in te geven en de engineering app doet voor u de rest. Alle juiste montagegegevens 24/7 binnen handbereik. En met één druk op de knop ontvangt u alle uitgangswaarden ook nog eens overzichtelijk per e-mail. Bovendien is de app ook nog eens voorzien van barcodescanner waarmee onze producten automatisch worden herkend en u direct over alle benodigde productsgegevens beschikt. Simpeler kan haast niet!

Interesse?

Download de app nu geheel gratis via de App Store! Als u meer informatie wilt over deze app of over onze kunststof leidingsystemen in het algemeen, neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag samen met u hoe deze app in uw voordeel kan werken.

Terug