Beregningsværktøj til køling

COOL-FIT er specielt designet til at tilbyde reel merværdi ved design, konstruktion og drift af en sekundær kølesløjfe. To versioner af COOL-FIT er tilgængelige, nemlig COOL-FIT ABS Plus (klæbesamling) og COOL-FIT 2.0 / 4.0 (PE svejset). For at understøtte tekniske beregninger, såsom rørdimensionering, energitab mv. er der to separate og gratis beregningsværktøjer til rådighed.

Beregningsværktøj til køling

Beregningsværktøj til køling

til COOL-FIT ABS og ABS Plus

COOL-FIT beregningsværktøjet giver dig mulighed for at beregne alle parametre i rørsystemet som er vigtige for køling, såsom trykfald, varmeemission, sammentrækning og temperaturtab.Værktøj til køleberegninger

til COOL-FIT 2.0 og 4.0

Værktøjskassen tillader beregning og sammenligning af mange vigtige designkriterier, f.eks. trykfald, varmetab osv. For fuld adgang til alle beregninger skal brugeren registreres.Registrering til værktøj til køleberegninger fuld version

Den oprindelige downloadversion tillader ikke adgang til alle beregninger. For at få den komplette version kræves en simpel registrering. Du modtager automatisk et kodeord, som giver dig adgang til det komplette værktøj.

 
*
*
*
*
 

* Obligatorisk felt

Simon Nauta

Simon Nauta
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

simon dot nauta #at# georgfischer dot com
Michael Adamsen

Michael Adamsen
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

michael dot adamsen #at# georgfischer dot com

Alt om køling

Alt om køling

Når industrianlæg overvejes i deres helhed, spiller sekundær køling en afgørende rolle med hensyn til effektivitet og bæredygtighed.

Løsninger til dig

COOL-FIT 2.0

COOL-FIT 2.0

Som sit bidrag til det verdensomspændende initiativ for reduktion af CO2 emission og miljøpåvirkning, tilbyder GF en revolution til effektiv køling.

Revolutionen til effektiv køling