Den nye Signet 9900 SmartPro™ Transmitter med i et omfattende udvalg af instrumenter til flow- og analytisk måling

GF Piping Systems har føjet den nye Signet 9900 SmartPro™ Transmitter til sit omfattende udvalg af instrumenter til flow- og analytisk måling. Den nye enhed har multi-parameterkapacitet, fleksibel modulopbygning og et display med baggrundsbelysning og automatisk sensor, der kan aflæses med et øjekast, også i mørke.

transmitter

Signet 9900 Transmitter er et en-kanals interface til mange forskellige parametre, herunder flow, pH/ORP, ledningsevne/modstand, tryk, temperatur, niveau, saltholdighed og andre sensortyper, der afgiver et signal på 4 til 20 mA. Multi-parameterkapaciteten på en kanal og mulighed for opgradering med moduler i felten giver kunder mulighed for at øge deres serviceniveau, samtidig med at de opretholder en mindre lagerbeholdning.

Ekstra stort display med baggrundsbelysning og automatisk sensor

En af den nye enheds vigtige egenskaber er det ekstra store display (3,90" x 0,90") med baggrundsbelysning og automatisk sensor, som gør det synligt på 4-5 gange større afstand end andre transmittere. Det kraftigt belyste display og de store tegn mindsker risikoen for fejlaflæsning eller fejlfortolkning af de viste værdier. Displayet viser separate linjer for enheder, direkte og sekundære målinger og digitalt søjlediagram. Bland de øvrige egenskaber er relæ- og advarsels-LED'er og en intuitiv menu til enkel programmering.

Enheden er designet til komplet fleksibilitet og kan nemt tilpasses til skiftende kundebehov med indstiksmoduler. De valgfri moduler omfatter relæ, direkte ledningsevne/modstand, H COMM og et PC COMM-konfigurationsværktøj.

Enheden kan anvendes med standardværdierne til hurtig og enkel programmering eller kan tilpasses med etikettering, justerbare minimums- og maksimumsindstillinger for søjlediagram, og valg mellem enheder og decimaler til måling. Den alsidige enhed giver også mulighed for at anvende tredjepartssignaler fra 4 til 20 mA som input med en 8058-konverter.

"9900 Transmitter blev udviklet for at give kunderne mange nye funktioner, samtidig med at de mange funktioner, som vores kunder forventer af vores ProcessPro® og ProPoint® serier blev bibeholdt," siger Norma Frotton, Georg Fischer Signet Product Manager. "Foruden den enkelte kanal til flere parametre gør det nye display det meget nemt at aflæse i mørke på 4-5 gange større afstand end andre transmittere."

9900 fås i versioner til både panel- og feltmontering. Begge konfigurationer kan køre på 12 til 32 VDC spænding (24 VDC nominelt). 9900 kan også fås med sløjfeforsyning med kompatible sensorer. Udgangsnøjagtigheden er en maksimal afvigelse på ±32 μA @ 25 ºC @ 24 VDC med en opløsning på μA eller bedre. Standarder og godkendelser omfatter NEMA 4X/IP65, CE, UL og Kina RoHS.

Enhedens alsidige parameter- og modulkapacitet gør den velegnet til mange forskellige anvendelsesområder, bl.a. spildevandsbehandling, omvendt osmose, deionisering, kemisk produktion, metal- og plastforarbejdning, røgskrubbere, køletårne og mediefiltrering.

GF Piping Systems leverer et fuldt sortiment af plastrør, fittings, slanger, ventiler, aktuatorer, rotametre, svejsemaskiner, sekundær dobbeltrørsystemer, tankforinger, varmevekslere, tilpassede produkter og sensorer og instrumenter til processtyring i industrien. Georg Fischer Signet LLC's anlæg i El Monte, Californien, er udviklings-, produktions- og logistikorganisation for Signet flow- og analytiske målesystemer.