e-Diastar - Elektrisk membranventil

Den elektriske membranventil e-Diastar muliggør enkel automatisering uden trykluft. Benyt fordel af korte nedetider takket være hurtig og nem re-installation eller eftermontering af elektrisk aktuator på manuelle membranventiler og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Kontakt os, vi glæder os til at hjælpe dig.

Den voksende efterspørgsel efter anlægsautomation betyder at selv ventiler, der er isoleret eller hvor der ikke er et trykluftsystem til rådighed, ofte skal automatiseres. Kuglehaner eller butterflyventiler som et alternativ passer ikke til alle processer. Den elektriske membranventil e-Diastar reducerer tidskrævende manuelle operationer i anlægget. Det er både nemt og hurtigt, at eftermontere en aktuator på håndbetjente ventiler uden at skille ventilen ad. 
Takket være et design helt i plast er det holdbart og kræver minimal vedligeholdelse, det sikrer korte nedetider og lavere vedligeholdelsesomkostninger både før og efter installationen, selv ved aggressive og slibende medier. 

Automatisering uden trykluft

Den elektriske membranventil e-Diastar tillader hurtig og enkel automatisering af rørsystemer, hvor der ikke er adgang til et trykluftsystem, eller hvor det er besværligt. Eksisterende manuelle membranventiler kan let opdateres uden adskillelse.

100 % pålidelig

Ventilen er baseret på GF’s populære manuelle membranventil, som er korrosionsfri og globalt har været en etableret standard for aggressive og slibende medier i de sidste ti år. Takket være et design helt i plast er de stort set vedligeholdelsesfrie sammenlignet med andre membranventiler.

Hurtig, enkel installation

Ventilen og huset er markant lettere end løsninger med metal-aktuatorer placeret på ventilen og kræver derfor ingen ekstra understøtninger og statiske justeringer. Aktuatoren kan eftermonteres på eksisterende membranventiler fra GF uden ekstra omkostninger til montagebeslag etc.

Enkel system-integration

Profibus og Modbus tillader nem og hurtig integration i processtyringssystemet. Analoge interfaces er tilgængelige som et alternativ. Som tilbehør fås en integreret nulstillingsenhed i tilfælde af strømsvigt og en tilbagemelder til kontinuerlig kontrol

selv-rensende

Takket være sit design og den præcise produktion har membranventilen ingen deadleg, men skyller altid sig selv. Således forbliver den altid fri for snavs og sikrer en konstant og pålidelig proces, selv ved medier med høj partikelmængde.

Typisk anvendelse

  • Kemisk og anden industri
  • Naturressourcer
  • Elproduktion
  • Drikkevand behandling
  • Håndtering af spildevand

Kontakt os

Contact us

Lær mere om vores værdibaserede services tilpasset dine individuelle behov.

Kontakt dit lokale salgsselskab
gfps-ediastar