Tid for den nye kuglehane 546 Pro

Originalen er lige blevet bedre

I mere end 15 år har kuglehane type 546 været den globale standard for industrielle installationer. Den nye generation’s fremtidssikrede modulopbyggede konstruktion sikrer, at uanset hvilke tekniske eller digitale krav der opstår, er kuglehane 546 Pro klar til at opfylde disse behov i dag.

For mere information på kuglehane 546 Pro's egen micro-site: www.546.gfps.com.

Tid for den nye kuglehane 546 Pro
Klar ti dine udfordringer
Kuglehane 546 Pro

Komponenter af høj kvalitet er afgørende for den proces-pålidelige og effektive drift af rørsystemer. Kuglehaner fra GF er derfor altid den optimale løsning. Uanset om det er i den:

  • kemiske procesindustri
  • mikroelektronik
  • vandbehandling

Med sit brede produktprogram dækker GF pålideligt et stort antal applikationer. Fra en simpel, manuelt betjent lukkeventil til en fuldt automatiseret kuglehane - giver alle løsninger en reel merværdi og kompromisløst opfylder de højeste ydeevne og kvalitetsstandarder.

Gå direkte til online katalog her.

Modulopbygget og fleksibel

Den dokumenterede original forbedret igen

Kuglehaner fra GF giver dig sikkerhed uden kompromis. Specielle designfunktioner sikrer høj pålidelighed og levetid. Så der er ingen metaldele i mediapåvirkede områder, som kan korrodere. Et brudpunkt integreret ved kuglespindlen forhindrer lækage i tilfælde af slid eller overdreven kraft. To tætningsringe integreret i spindlen giver dobbelt sikkerhed.

Originalen er bevisligt forbedret igen
Ball Valve 546 Details

Som efterfølger til den dokumenterede original er kuglehane 546Pro blevet forbedret på mange måder. Et forstærket sikkerhedsbrudflade ved spindlen forhindrer lækager på grund af slid eller overdreven kraft. To integrerede tætningsringe på spindlen giver dobbelt sikkerhed. Derfor tilbyder 546Pro kompromisløs pålidelighed og kan fleksibelt udvides med tilbehør. Alle tidligere valitetsegenskaber for kuglehanen er blevet overført til den nye generation.

Produktegenskaber

1.     Ergonomisk håndtag, låsbar som standard

2.     Mulighed for label i håndtag

3.     Integreret værktøj til adskillelse af ventil

4.     Interface til fleksibel automatisering og tilbehør

5.     Forstærket sikkerhedsbrudflade på spindlen

6.     Dobbelt spindeltætning

7.     Dynamisk kugletætning

8.     Glat spejl-finish overflade

9.     Savgevind optimal for plastventiler

10.   Integrerede gevindbøsninger

11.   Unik QR kode