Customizing

Vi betragter vores kunders forskellighed og deres krav som både en udfordring og en mulighed. For os er det netop her nøglen til individuelle fordele ligger. Vores eksperter udvikler lige den løsning, der passer bedst til dig, med fokus på dine individuelle behov og din applikation. Skræddersyede dele til komplette systemer eller special løsninger fremstillet i små serier er i lige så høj grad en del af vores portefølje som individuel rådgivning og support.


Skræddersyede rørkomponenter

Skræddersyede rørkomponenter

Vi tilbyder skræddersyede, individuelle rørkomponenter i henhold til dine specifikationer, uanset om de produceres i små serier eller som enkeltdele. Tilbuddet suppleres af et bredt udvalg af ydelser: fra teknisk support og udvikling til produktion, samling eller præfabrikering. Derudover fremstiller, reparerer og udlejer vi infrarøde og BCF-svejsemaskiner. Standardiserede processer sikrer en uovertruffen kvalitet, også på individuelle kundeløsninger.


Specialdele i alle dimensioner

Specialdele i alle dimensioner

Vores specialister fremstiller specialdele i alle dimensioner. Til projekter inden for mikroelektronik eller inden for medicinalindustrien kan vi behandle materialer i renrumskvalitet.


På arbejde for dig

På arbejde for dig

Customizing-teamet hos Georg Fischer består af specialister og ingeniører. De har omfattende knowhow inden for komponentfremstilling i en bred vifte af plast- og metalmaterialer. De arbejder tæt sammen i et globalt netværk for at skabe den bedste løsning for dig.


Special-tilpasset kuglehane

På arbejde for dig

Hos Georg Fischer fik vi en forespørgsel om en special-tilpasset kuglehane. Har har vi taget udgang i en PVC kuglehane type 546. I den ene ende har vi installeret en JIS-flange og i den anden ende har vi klæbet en nippel. Alt efter kundens anvisning.

Kontakt

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

info dot dk dot ps #at# georgfischer dot com