Sådan udfører du en korrekt elektrosvejsning

01-10-2019 10:00

Vi har desværre modtaget nogle reklamationer med utætte samlinger i forbindelse med elektrosvejsning.

ELGEF Plus elektrosvejsning på PE rør

ELGEF Plus elektrosvejsning

Vi har desværre modtaget nogle reklamationer med utætte samlinger i forbindelse med elektrosvejsning. Vi har måtte afvise dem på grund af, at der var et forureningslag mellem fitting og rør inden svejseprocessen er påbegyndt.

Det er ærgerligt for alle parter og derfor vil vi gerne gøre en ekstra indsats for at gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er med en korrekt forberedelse ved elektrosvejsning.

Vi har derfor udarbejdet en Introduktion til Elektrosvejsning, hvor vi bl.a. på side 11 og 13 gennemgår hvordan en elektrosvejsemuffe og anboringsbøjle skal installeres.

Såfremt der er spørgsmål til dette eller Introduktion til Elektrosvejsning eller Erklæring vedrørende ELGEF Plus elektrosvejsning, som kan downloades her på siden, står vi gerne til rådighed. 

Samlingsteknik - elektrosvejsning
Her til højre på siden kan du også downloade en gennemgang af samlingsteknik baseret på elektrosvejsning. Vi møder gerne frem og gennemgår emnet og viser svejsemaskiner og værktøj. Kontakt Kim eller Thomas hvis du er interesseret.

Tilbage

Vil du vide mere

Kim Rantzau

Kim Rantzau
Area Sales Manager- Utility vest
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

kim dot rantzau #at# georgfischer dot com

Reference not found: /content/global/contacts/individuals/gfps/country_dk/gfps--dk--jensen-ivan1/jcr:content/par/contact