Tijd voor de nieuwe kogelkraan 546 Pro

Nog beter dan het origineel

Al meer dan 15 jaar is de kogelkraan 546 de wereldwijde standaard voor industriële toepassingen. Met het nieuwe ontwerp bent u klaar voor de toekomst, ongeacht de technische of digitale vereisten. Zo is de kogelkraan 546 Pro vandaag al klaar voor de eisen van morgen.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.546.gfps.com.

Time for the new Ball Valve 546 Pro
Klaar voor uw uitdaging!
Ball Valves 546

Componenten van hoge kwaliteit zijn essentieel voor de betrouwbare en efficiënte werking van uw leidingsystemen. Kogelkranen van GF Piping Systems zijn daarom altijd de optimale oplossing. Of het nu in de chemische procesindustrie, micro-elektronica of waterbehandeling is: met ons brede productassortiment is GF de oplossing voor een groot aantal toepassingen. Van een eenvoudige, handmatig bediende afsluiter tot een volledig geautomatiseerde kogelkraan - alle oplossingen bieden een hoge toegevoegde waarde en voldoen zonder uitzondering aan de hoogste prestatie- en kwaliteitsnormen. 

Modulair en gevarieerd

Het beproefde origineel, maar dan nog beter

De kogelkranen van GF bieden u absolute veiligheid. Speciale ontwerpkenmerken zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. Er zijn geen metalen delen in contact met het medium, dus corrosie krijgt geen kans. Een speciale breukveiligheid op de spindel voorkomt lekkage in geval van slijtage of mechanische overbelasting. Twee afdichtingsringen op de spindel bieden een dubbele veiligheid.

Het beproefde origineel, maar dan nog beter
Ball Valve 546 Details

Als opvolger van het beproefde origineel is de kogelkraan 546 Pro op veel manieren verbeterd. Een speciale breukveiligheid op de spindel voorkomt lekkage als gevolg van slijtage of mechanische overbelasting. Twee geïntegreerde afdichtingsringen op de spindel bieden een dubbele veiligheid. Daarom biedt de 546 Pro absolute betrouwbaarheid en kan de kogelkraan flexibel worden uitgebreid met optionele toebehoren. Alle eerdere kwaliteitskenmerken van onze kogelkraan vindt u ook terug in de nieuwe generatie.

Productkenmerken

1.     Ergnomische hendel, standaard vergrendelbaar

2.     Quick-label op aanvraag

3.     Geïntegreerd gereedschap voor het inschroefdeel

4.     Interface voor flexibele automatisering en toebehoren

5.     Speciale breukveiligheid op de spindel

6.     Dubbele spindelafdichtingen

7.     Dynamische kogelzitting

8.     Glad kogeloppervlak

9.     Zaagtandschroefdraad voor kunststoffen

10.   Bevestigingssysteem met geïntegreerde draadbussen

11.   Data-Matrix-Code

 

Ons productprogramma

Ons productprogramma

Vind het juiste product voor uw toepassing.

Ontdek onze productcatalogus