Service Team

2d84bcba-7e20-4226-b3aa-08cf2285d265-originalHet Automation Service Center team bestaat uit (vlnr) David Boonen, Jino Decramer en David Ricci.

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij recent een Automation Service Center opgestart in Brussel. In ons gloednieuw Service Center kunt u terecht voor flowcontrol onsite, alsook de revisie en de reparatie van elektrische actuatoren (type EA11, EA21, EA31 en EA42) en positioners (type DSR en ECKARDT).

Extra services onder één dak

Met dit Service Center zijn we zeker niet aan ons proefstuk toe. Sinds vele jaren worden meer dan 2000 lasmachines uit de hele BeLux gekeurd en hersteld in ons MSA Service Center te Brussel, alom bekend voor een uitstekende dienstverlening en de uitmuntende productkennis van onze specialisten. Met het Automation Service Center willen wij dit succes verder uitbouwen en u ook voor ons Automation gamma een volwaardige service na verkoop aanbieden. Extra troeven zijn onze customizing-mogelijkheden, ons opleidingsprogramma en het uitgebreide productassortiment.

Voor meer inlichtingen, onder meer inzake servicevoorwaarden, kunt u telefonisch contact opnemen (02 556 40 22) of mailen naar servicecenter_be@georgfischer.com