GF Services - Haal het beste uit uw installaties

Handen tekort? Een moeilijke taak voor de boeg?
Zelf aan de slag gaan is één manier om het aan te pakken. Maar het GF Services team inschakelen, is ongetwijfeld de slimste en meest rendabele oplossing die u zou kunnen bedenken.

GF Services staat u bij op vier domeinen:

1. Leidingsystemen op maat & prefabricatie

Zo’n 25% van alle projecten wijkt af van de standaard en heeft een oplossing op maat nodig. Soms gaat het over aangepaste leidingen, maar steeds vaker vragen de projecten afsluiters op maat, op maat gebouwde meetinstrumenten of regeltechniek op maat.

De oplossing is simpel: GF Services.

Ons GF Services team analyseert uw probleem en brainstormt dan samen met u om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Nadien volgt een snelle uitvoering al dan niet met behulp van prefabricatie,  hetzij vanuit de GF workshop hetzij bij u ter plaatse.

Customizing & Prefabrication 1439 x 1095

2. Onsite ondersteuning & indienstname

Steeds minder bedrijven hebben onderhoudstechnici die kunnen worden ingezet voor een ingebruikname. Handleidingen doornemen, instrumenten installeren en kalibreren, opstarten neemt al snel veel tijd in beslag. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar geschoolde technici die ad hoc ingezet kunnen worden voor troubleshooting en indienstname van de apparatuur. Om de drempel laag te houden, hanteren wij een competitief standaard uurtarief voor zowel kalibratie, indienstname en onsite ondersteuning.

81b68871-48a3-4996-bc3b-d83d7d2c00a1

3. Onderhoud en herstelling

Preventief onderhoud is en blijft de beste manier om een installatie in topconditie te houden. Nochtans zijn er steeds minder bedrijven die kunnen beschikken over een team van onderhoudstechnici. Zij kunnen er nu voor kiezen om het onderhoud via GF Services te laten verlopen. Ook herstellingen en keuringen van de machines horen daarbij. Deze gebeuren meestal in het atelier van GF maar ook ter plaatse bij de klant.

Monitoring & Repair 1439x1095

4. Kwaliteitswaarborg en opvolging

Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe netten, herstellingen of uitbreidingen, de tijdsdruk op deze interventies is zeer hoog. Efficiëntie op de werf is een must zonder daarbij de kwaliteit van de uitvoering uit het oog te verliezen.

GF denkt met u mee over kwaliteitsgarantie en -waarborg.

Vanuit onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij slimme oplossingen die u en uw teams in staat stellen om snel en accuraat te werk te gaan.

Een van deze belangrijke oplossingen is uiterst transparante en intuïtieve GF Track & Trace systeem, waarbij u de complete installatie en de componenten vliegensvlug en mobiel kan scannen, opvolgen, inmeten en eventueel zelf lassen. Daarnaast bieden wij u ook een objectieve garantie op al uw laswerk (spiegel- en elektrolas) in HD PE en ook in PP dankzij de innovatieve NDT service van GF.

 

Monitoring & Quality 1439 x 1095

Géén servicecontract

GF Services biedt diensten aan op aanvraag. U zit dus niet vast aan een servicecontract en aan ‘kleine lettertjes’ waar u niet onderuit zou kunnen.

 

Waarom zou ù kiezen voor GF Services?

Het tekort aan goed getrainde technici is één reden. Daarnaast zijn er tal van voordelen die gewoon meekomen met onze dienstverlening. U bespaart tijd en geld want het GF Services team beschikt over een onevenaarbare knowhow en ervaring. Zij werken daardoor snel en resultaatgericht. Daarnaast hebt u de zekerheid dat u kwaliteit in huis haalt.

 

David Boonen

David Boonen
Segment Manager Chemical Process Industry, Product Manager Automation / M&C
Georg Fischer NV/SA
Drie Fonteinenstraat 6
1600 Sint-Pieters-Leeuw
België

david dot boonen #at# georgfischer dot com

Contact

Georg Fischer NV-SA
Drie Fonteinenstraat 6
1600 Sint-Pieters-Leeuw
België

be dot ps #at# georgfischer dot com