Kwaliteit

Kwaliteit geeft een veilig gevoel en dat is de basis voor vertrouwen. Kwaliteit speelt om die reden een belangrijke rol in alle facetten binnen ons bedrijf. Van productontwikkelingen tot aan het uiteindelijke gebruik van onze producten.

Kwaliteit

Gecertificeerde systemen

Gecertificeerde managementsystemen kunnen kwaliteitsnormen en -doelstellingen waarborgen. Daarom zijn wereldwijd onze productiebedrijven en de meeste verkoopbedrijven ISO 9001 gecertificeerd. Ons centraal testlaboratorium (Central Test Lab) op het hoofdkantoor in Schaffhausen, Zwitserland is bovendien geaccrediteerd volgens ISO / IEC 17025.

Onze opvatting van kwaliteit is universeel

Wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit op bedrijfsniveau, procesniveau, maar ook op productniveau.

Dankzij ons universele kwaliteitsbeheersysteem, een goede samenwerking met alle Georg Fischer vestigingen, partners, leveranciers en onze afnemers wereldwijd kunt u over de hele wereld profiteren van een constante kwaliteit.

Kwaliteit is onze tweede natuur

U kunt rekenen op onze experts. Zij zorgen ervoor dat de leidingcomponenten en -systemen ontwikkeld en gefabriceerd worden in overeenstemming met alle relevante normen en specificaties. Daarnaast bieden wij u een toegevoegde waarde in de vorm van een deskundige ondersteuning van gekwalificeerde medewerkers.