Jobs @ GF Piping Systems Belux

GF Piping Systems België / Luxemburg is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken. Op deze pagina vindt u alle openstaande vacatures:

Aarzel niet om contact op te nemen met Bart Van Bastelaere als u interesse heeft in een van deze functies: hr.be@georgfischer.com

Georg Fischer nv, gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw en deel van de Zwitserse fabrikant Georg Fischer Corporation, is actief als toonaangevende leverancier van kunststof leidingsystemen voor zowel de Belgische als de Luxemburgse markt. Naast de verkoop van een breed gamma aan producten zoals buizen, fittingen, afsluiters, meet- en controleapparatuur voor de industrie, gebouwentechnologie en nutsbedrijven, maakt GF België het verschil door in te zetten op oplossingen op maat via een eigen workshopafdeling. Het aanleveren van de gepaste verbindingstechnologie en het organiseren van opleidingen op maat behoren eveneens tot de basisactiviteiten. 

Met 20 medewerkers kent het bedrijf elk jaar een mooie groei, dit door het continu blijven inzetten op kwaliteit, innovatie en service. In het kader van die groei, zijn wij op zoek naar een:


Account Manager Cooling

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van een uiteenlopende klantenportefeuille: zowel eindklanten (industriële koeling, gebouwen, datacentra, enz.), grote installateurs, ingenieurs-, architecten- en studiebureaus als distributiekanalen in Vlaanderen.

Klik hier om de vacature te bekijken

gfps-cool-fit-4-0-lightweight

Technical Support Engineer

Je vormt als technisch expert het aanspreekpunt voor klanten en staat hen telefonisch en per mail te woord bij vragen over hun toepassingen en prijzen van de volledige productenportefeuille.

Klik hier om de vacature te bekijken

Job-Antoine-Picture

Business Developer Utility for gas and drinking water

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van klantenrelaties uit de drinkwater– en gasindustrie op de Belgische en Luxemburgse markt.

Klik hier om de vacature te bekijken

Niko-Picture-Therills

Interesse? Contacteer ons!

Bart-Website

Bart Van Bastelaere
Country Manager Belgium
Georg Fischer NV/SA
Drie Fonteinenstraat 6
1600 Sint-Pieters-Leeuw
België

bart dot vanbastelaere #at# georgfischer dot com