Pneumatische aandrijving voor elke toepassing

12.11.21 - 14:44 (Ora dell’Europa centrale)

Onze nieuwe kunststof, pneumatische aandrijving (PPA) is volledig corrosiebestendig, véél compacter, uiterst betrouwbaar, flexibel inzetbaar en volledig recyclebaar. Met de nieuwe PPA profiteert u bij elke toepassing!

Flexibel inzetbaar

De aandrijving heeft een symmetrisch verdeeld verenpakket van 6 veren. Door een aantal veren te verwijderen is de aandrijving eenvoudig om te bouwen voor afsluiters met een lagedruktoepassing. Zo kunt u de aandrijving uiterst flexibel inzetten op basis van de behoeftes van de applicatie. Hiermee verbruikt u nooit onnodig energie én wordt de levensduur van de aandrijving verhoogd!

Uiterst betrouwbaar en efficiënt

De PPA is uitvoerig getest onder veeleisende omstandigheden. Met meer dan 250.000 cycli garanderen wij een hoge betrouwbaarheid en tot 25% efficiëntere werking gedurende de gehele levensduur.

Volledig corrosievrij

Deze volledig kunststof aandrijving heeft uitstekende chemische eigenschappen. Hiermee is de PPA ideaal voor corrosieve omgevingen en blijft de aandrijving onderhoudsvrij. Zo blijft de aandrijving altijd optimaal functioneren!

Ruimtegebrek is verleden tijd

De nieuwe aandrijving is tot ca. 30% compacter dan zijn voorgangers. Hierdoor kunt u uw aandrijving overal installeren, zelfs wanneer de ruimte beperkt is!

Volledig recyclebaar

De PPA is gemaakt van herbruikbare kunststoffen en is daarmee een 100% duurzame oplossing!

Meer informatie over de nieuwe PPA vindt u op de landingspage via deze link!