COOLING Tools beräkningsverktyg kylning

COOLING Tools är specialdesignat för att erbjuda verkligt mervärde vid design, konstruktion och drift av ett sekundärt kylsystem. Två versioner av COOLING Tools finns tilgängliga: COOL-FIT ABS Plus (limfogning) och COOL-FIT 2.0 / 4.0 (PE svetsning). För att understödja tekniska beräkningar, som rördimensionering, energiförluster etc. finns två separata och gratis beräkningsverktyg tillgängliga.

COOLING Tools beräkningsverktyg kylning

COOLING Tool beräkningsverktyg kylning

för COOL-FIT ABS och ABS Plus

COOLING Tool beräkningsverktyget ger dig möjlighet att beräkna alla parametrar i rörsystemet som är väsentliga för kylning, såsom tryckfall, värmeavgivning, längdförändring och temperaturförlust.COOLING Tool-Box

för COOL-FIT 2.0 och 4.0

Verktygsboxen möjliggör beräkning och sammanställning av många viktiga designkriterier, t.ex. tryckfall, värmeförlust osv. För att få full access till alla beräkningar måste användaren registreras.Registrering av Tool-Box full version

Den initiala nedladdningsversionen ger ej access till alla beräkningar. För att få access till den kompletta versionen krävs en enkel registrering. Du får automatisk ett lösenord som ger access till det kompletta verktyget.

 
*
*
*
*
 

* Obligatoriskt fält

Jan Ångman
Försäljningschef Industri/VA
Georg Fischer AB
Liljeholmsstranden 5
117 43 Stockholm
Sverige

jan dot angman #at# georgfischer dot com

Allt om kylning

Allt om kylning

Då industrianläggningar betraktas i sin helhet, spelar sekundär kylning en avgörande roll med hänsyn till effektivitet och hållbarhet.

Lösningar för dig

COOL-FIT 2.0

COOL-FIT 2.0

Som sitt bidrag till det globala initiativet att reducera CO2 utsläpp och miljöpåverkan, erbjuder GF en revolution för effektiv kylning.

Revolutionen för effektiv kylning