Kundanpassade rörsystem

Från vår verkstad erbjuder vi sammansatta rörsystem enligt era önskemål och ritningar. Vi använder våra egna produkter och sammanfogningsmetoder för att uppnå det bästa resultatet. Om ni vill kan vi tillsammans gå i genom era behov och ger er rekommendationer på vilket material och vilken förbindningsmetod som är mest lämpad, och utifrån det tillverkar vi sedan ert rörsystem.


Skräddarsydda rörkomponenter

Skräddarsydda rörkomponenter

Vi erbjuder skräddarsydda, individuella rörkomponenter enligt dina specifikationer, oavsett om de produceras i små satser eller som enskilda delar. Utbudet kompletteras av ett brett urval tjänster: från teknisk support och ingenjörshjälp, till produktion, montering eller förtillverkning. Dessutom utför vi tillverkning, reparation och uthyrning av infraröda- och BCF-svetsmaskiner . Standardiserade processer garanterar förstklassig kvalitet, även för enskilda kundlösningar.


Specialdelar med alla dimensioner

Specialdelar med alla dimensioner

Vårt anpassningsteam producerar specialdelar i alla typer av mått. För projekt inom mikroelektronik eller farmaceutisk industri, kan vi bearbeta material i renrumskvalitet.


Vi gör jobbet åt dig

Vi gör jobbet åt dig

Anpassningsteamet på GF Piping Systems är ett mycket effektivt och motiverat team med specialister och ingenjörer. De besitter en omfattande teknisk kunskap inom komponenttillverkning i ett brett utbud av plast- och metallmaterial. De är globalt sammanlänkande och arbetar tillsammans för att ge dig den bästa lösningen.

Din kontaktperson

Thomas Hammarbäck
Region Mellan-Väst
Georg Fischer AB
Hemkontor
738 91 Norberg
Sverige

thomas dot hammarback #at# georgfischer dot com

Produkter & Applikationer