BIM og Anleggsdesign

Ingeniørdesignverktøyene som brukes av planleggere, arkitekter, eiere og operatører er levert av Autodesk Revit for BIM (Building Information Modelling) samt Intergraph og Aveva for anleggsdesign. GF Piping Systems utvikler kontinuerlig biblioteker for alle tegningene våre som er fullt kompatible med programvaren til disse tre leverandørene.


Digitalt BIM Bibliotek

for behagelig designutvikling

I mange år har prosjektering blitt utført ved hjelp av digitale designverktøy. Revit har blitt standarden for 3D-modellering i byggebransjen. Interoperabilitet og designfunksjoner innen arkitektur, konstruksjonsteknikk og MEP (Mekanisk, elektrisk og rørleggerarbeid), gjør Autodesk Revit til det best egnede verktøyet for BIM.

GF Piping Systems produktportefølje for Autodesk Revit utvides kontinuerlig.Fordeler
  • Optimaliserte GF Piping Systems Revit familier kan brukes i forskjellige prosjektfaser siden de ikke er tunge og inneholder nok data
  • Pakkeleveranse: Innebygd materialoversikt, komplett sortimentoversikt og enkel kopiering til et spesifikt prosjekt
  • Virkelige byggelengder
  • Innebygd artikkel eller produktnummer og beskrivelse
  • 3D klareringssone
  • Gjeldende for tomme og metriske systemer

Digitalt Anleggsdesign bibliotek

for produktivitets fordeler og økt nøyaktighet

Rør og Anleggsdesign programvaren er ganske uavhengig av den klassiske 3D CAD. Spesialisert programvare brukes til å lage anleggsdesign og modellutstyr, strukturer og kommunikasjoner.Fordeler
  • Anleggsdesigningeniører kan laste ned rørkomponenters CAD data og bruke dem direkte i deres design. Dette reduserer tid og utførelse, samtidig som du sikrer design nøyaktighet og integritet.
  • EPC er kan se spesifikasjonene for rørkomponenter, planlegge og utføre effektivt kjøp og installasjon. Dette støtter en enkel forsyningskjede og eliminerer mangel og overskudd.
  • Eieroperatører får tilgang til nøyaktige komponent spesifikasjoner og kan bruke disse til å planlegge og utføre vedlikeholdsaktiviteter effektivt. Dette reduserer driftsstans på anlegget og støtter sikre, effektive og lønnsomme aktiviteter.
Status of Digital Libraries

Georg Fischer AS
Rudsletta 97
1351 Rud
Norge

no dot ps #at# georgfischer dot com

CAD-bibliotek

CAD-bibliotek

Mer enn 30 000 CAD-tegninger og tekniske data som hjelper deg i planleggingsfasen.

Bruk den omfattende CAD-databasen vår

Produktutvalget vårt

Produktutvalget vårt

Finn riktig produkt for ditt bruk. Det er både raskt og enkelt.

Ta en titt på produktkatalogen vår