INSTAFLEX-system for forsyningssystemer for drikkevann for Europas mest vesentlige akuttsykehus

Å sikre kvaliteten på drikkevann er hovedfokuset i sykehusmiljøer. Dette er grunnen til at det ble lagt ekstra stor vekt på drikkevannsinstallasjoner ved renovering av drikkevannsinstallasjoner ved renovering av infrastrukturen på sykehuset Oberengadin, den største arbeidsgiveren i et område med sine 300 ansatte.

INSTAFLEX-system
Sykehusrenoveringen inkluderte høysensitive og kritiske områder som fødeavdelingen, laboratoriet, operasjonssalen og akuttavdelingen, som var avhengige av produkter som var både pålitelige og holdt høy kvalitet, og gjorde det samtidig nødvendig å holde sykehuset i drift under all renovering. For konstruksjonsmål stolte dette høydesykehuset på beviste rustfrie vanndistribusjonssystemer fra GF Piping Systems.

INSTAFLEX-systemer for drikkevann av optimal kvalitetx

Det hygieniske helplastsystemet INSTALFLEX av polybutenplast ble utformet for krevende bruksområder med høye krav til kvalitet. Fra vannforsyning og regulering av sirkulasjon med JRG Legiotherm til tappepunkter, er INSTAFLEX-deler med rør, koblinger og ventiler systemet som foretrekkes for sykehusrenovasjon. Når det gjelder å sikre lang brukstid og pålitelig vannforsyning, ble plastsystemet, som er fritt for korrosjon og skorpedannelse, en klar favoritt sammenliknet med tidligere brukte galvaniserte stålrør. I tillegg til å at det forhindrer brukne rørledninger, likte kunden spesielt den høye kostnadseffektiviteten produktets lange brukstid gir, i tillegg til den støyreduserende effekten, installasjonen og fleksibiliteten pkastrørsystemet gir.

Vedlikehold av sykehusdriften under renovering i faser

En viktig faktor som måtte tas i betraktning under både planlegging og installasjon, var den uavbrutte forsyningen av drikkevann, som sikrer medisinsk pleie døgnet rundt. Ved å fortsette renoveringen i faser, og takket være fleksibiliteten systemløsningen gir, var det mulig å utføre konstruksjonsmål på en effektiv og sikker måte. Plastsystemets lave vekt var en annen fordel under installasjon.

Gjennomførte suksess prosjekter

Gjennomførte suksess prosjekter

GF Piping Systems utvikler og produserer trendsettende produkter som brukes over hele verden.

Til våre referanser

Valg av system og produkter:

  • INSTAFLEX: 5000 meter med Ø 16 - 110 PB-rør, -koblinger og -ventiler
  • JRG Legiotherm inkludert termisk desinfisering
  • JRG Legiostop
  • prefabrikerte INSTAFLEX-maifolder opptil Ø 110