Met onze GF apps voor engineering en installatie maken wij uw werk eenvoudiger

Van installatiehulpmiddel tot aan on site berekeningstools, met onze apps heeft u alle functionaliteiten bij de hand.

GF apps ter ondersteuning


GF engineering App

Maak uw engineering eenvoudiger en bereken met de GF app voor engineering alle benodigde installatiegegevens.

Met één druk op de knop alle uitgangswaarden op een rij!

Met de GF app voor engineering bepaalt u eenvoudig en snel de juiste drukval, beugeling en andere benodigde systeemgegevens van elk afzonderlijk leidingsysteem. Geef simpelweg de buislengtes, diameters, media en temperatuur in en de engineering app berekent direct de juiste montagegegevens voor u. Met één druk op de knop ontvangt u overzichtelijk alle uitgangswaarden per e-mail. 

Met de ingebouwde barcodescanner kunt u bovendien eenvoudig onze producten scannen waarmee u direct over alle benodigde productsgegevens beschikt.

De engineering app op uw smartphone?


GF Signet selectie app

Wlt u snel bekijken welke sensoren u nodig hebt voor uw toepassing, maar u hebt geen technische documentatie of productcatalogus bij de hand? Dan maakt de GF app Signet selectie tool u het een stuk gemakkelijker. De GF Signet selectie app helpt u stapsgewijs op basis van enkele parameters de juiste keuze in flow-, geleidbaarheid- of pH sensoren te maken. Snel, overzichtelijk en simpel!

Download en zie hoe eenvoudig het werkt

Wanneer u de GF app voor selectie van Signet producten in gebruik neemt, kiest u vervolgens welke maateenheden voor u van toepassing zijn. Dan kiest u wat u wilt meten; flow, pH of geleidbaarheid. De app neemt u mee in het verdere selectieproces, waarna de juiste sensoren voor uw toepassing overblijven. De app biedt u zelfs eenvoudig toegang tot technische informatie, datasheets en handleidingen. 

De Signet selectie app op uw smartphone?


GF Signet 9900 transmitter app

Met de GF app voor de Signet 9900 transmitter beschikt u in één ooogopslag over alle functionaliteiten van de Signet 9900 transmitter.

Eenvoudig configureren via de GF app voor de Signet 9900 transmitter

De Signet 9900 transmitter app is de meest recente toevoeging aan de serie SmartProTM producten van GF Signet. Met de GF app configureert eenvoudig de 9900 transmitter.

De Signet 9900 transmitter app op uw smartphone?


GF FlowCalc app

Meet eenvoudig on site de juiste leidingdiameters en doorstroomsnelheden met onze gratis GF appa voor flowcalculatie: de GF FlowCalc app. Handig, snel en overzichtelijk.

Kies het juiste leidingsysteem met een GF app

Met de GF Flowcalc app maken wij de keuze voor het juiste leidingsysteem een stukje eenvoudiger. Met Flowcalc app heeft u in één overzicht alle benodigde gegegevens tot uw beschikking.

De FlowCalc app op uw smartphone?

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com