Huren van lasmachines en gereedschappen kan heel handig zijn

GF Piping Systems heeft een zeer breed assortiment aan lasmachines en gereedschappen. Wordt kopen echter te duur, dan biedt huren de uitkomst! Geen investering en altijd up-to-date lasmachines en gereedschappen die goed onderhouden zijn.

Uitgebreide kwaliteitscontrole

Werken met goed gereedschap is een vereiste voor een goed resultaat! Daarom hebben wij lasmachines en gereedschappen van de hoogste kwaliteit. En... niet alleen voor de verkoop! Voor wie lasmachines of gereedschappen nodig heeft op bijvoorbeeld projectbasis, bestaat de mogelijkheid deze te huren voor kortere of langere tijd. U hoeft niet bang te zijn dat u een oude lasmachine of versleten gereedschap krijgt, want dankzij onze uitgebreide kwaliteitscontrole ontvangt u het materieel in perfecte staat.

Gecertificeerde medewerkers

Al onze lasmachines en gereedschappen worden door speciaal hiervoor opgeleide en gecertificeerde medewerkers nagekeken volgens NEN3140 en de NTA 8828. Daarom zijn al onze lasmachines en gereedschappen altijd goed onderhouden en gekalibreerd. Zo bent u verzekerd dat alles tip top in orde is.

Voordelen van huren bij GF

  • Goedkoop, wat u heeft géén investering nodig.
  • Efficiënt, want u huurt alleen het materieel wat u écht nodig heeft
  • Effectief, want de huurkosten zijn direct toe te delen aan het project c.q. opdracht.
  • Gemakkelijk, want u hoeft zich géén zorgen te maken over onderhoud of opslag.
  • Geruststellend, want heeft u onverhoopt problemen met het materieel, dan wordt dit direct vervangen.

Reserveer tijdig uw machines en gereedschappen

Zorg ervoor dat u niet achter het net vist en reserveer tijdig uw huurmachines en -gereedschappen. Zo bent u verzekerd dat uw project geen vertraging oploopt. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van de Verkoop Binnendienst. Zij helpen u graag verder.

 

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com

Download het verhuurboekje

Download het verhuurboekje
Download het verhuurboekje

Producten & oplossingen