Complete leidingsystemen en producten voor industrie, gebouwen en water en gas

Meer dan 60.000 producten zijn een afspiegeling van ruim 200 jaar onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Ontdek ons complete assortiment buizen, fittingen, afsluiters en meet- en regelapparatuur bestaande uit PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer. Geschikt voor diverse soorten industriële installaties, (drink)waterinstallaties, water- en gassystemen en automatisering.


Onze oplossingen

voor industriële toepassingen

 PVC-U, PVC-C, ABS, PE 100, PP-H, PB, PVDF

Om industriële vloeistoffen, chemicaliën en gassen te transporteren, bieden wij verlijmbare en verlasbare leidingsystemen bestaande uit PVC-U, PVC-C, ABS, PE 100, PP-H, PB, PVDF en meer.

Onze oplossingen

voor gebouwgebonden installaties

PE100, PP-R, ABS, PB

Voor gebouwgebonden installaties bieden wij complete systeemoplossingen voor klimaat, sanitair en koudetechniek, bestaande uit o.a. uit PE100, PP-R, ABS en PB.

Onze oplossingen

voor water- en gasapplicaties

PE100, PP en gietijzer

Voor een veilig transport van water en gas, leveren wij betrouwbare leidingsystemen en verbindingstechnieken voor ondergrondse toepassingen,  bestaande uit PE100, PP en gietijzer.

Ons pakket

aan services en ondersteuning

GF services en ondersteuning

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van leidingsystemen voor de verschillende marktsegmenten, zijn wij in staat met onze kennis onze klanten te ontzorgen.

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com