Kom werken bij GF Epe als Marktsegment Manager Chemische Procesindustrie (m/v)

Ben jij iemand die graag relaties opbouwt en beheert? Heb jij een passie voor de Chemische Procesindustrie? Dan is dit een functie voor jou.

Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Vacature: Marktsegment Manager Chemische Procesindustrie (m/v)

Wie ben jij?

Je vertegenwoordigt ons bedrijf met een betrouwbare en klantgerichte aanpak. Je straalt positieve energie uit, bent spontaan en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je werkt zelfstandig en doelgericht, maar je bent ook een proactieve teamspeler. Zo help je elkaar om kwaliteit te leveren aan de klant. Jij bepaalt het proces en communiceert duidelijk naar de klant en collega's.

Je bent flexibel en humoristisch in de omgang en zorgt dat je de relaties met alle betrokken partijen goed onderhoudt. Bij tegenslagen schakel je een tandje bij en zoek je creatief naar nieuwe mogelijkheden. Hierbij schroom je zeker niet om met jouw collega's in de binnen- en buitendienst te sparren om te zorgen voor het best mogelijke resultaat.

De functie

Ben jij iemand die graag relaties opbouwt en beheert? Heb jij een passie voor de Chemische Procesindustrie? Dan is dit een functie voor jou. Je neemt graag de verantwoordelijkheid in het coördineren en uitvoeren van projecten. Hierbij vind je het een uitdaging om met alle partijen goed te kunnen schakelen en het project tot een goed einde te brengen. Bovendien beleef je veel plezier aan het najagen en binnenhalen van nieuwe projecten.

De taken van jouw nieuwe functie op een rijtje

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van (kunststof) leidingsystemen in het marktsegment chemische procesindustrie
 • Je onderhoudt contact met alle relevante marktpartijen o.a. installateurs, eindgebruikers, distributie partners, voorschrijvende instanties en ingenieursbureaus
 • Je ontwikkelt en beheert Key-Accounts (account manager)
 • Je deelt kennis en expertise via seminars en presentaties voor jouw doelgroepen
 • Je vindt en coördineert projecten in de chemische procesindustrie
 • Hiervoor maak je actieplannen en deze voer je uit

Bij wie kom je terecht?

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van het Zwitserse GF Piping Systems, wereldwijd producent van (kunststof) leidingsystemen. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt.

Met meer dan 70.000 producten zijn we in vele markten terug te vinden, zoals onder andere de waterbehandeling, micro-elektronica, maritieme sector, water- en gasdistributie en gebouw gebonden installaties.

Als verantwoordelijke voor het marktsegment Chemische Procesindustrie ben jij dé accountmanager voor deze markt.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding (technisch en/of commercieel)
 • Kennis van zowel chemie als werktuigbouw
 • Ervaring in de Chemische Procesindustrie; idealiter met chemische proceskennis en een projecten achtergrond
 • Aantoonbaar succesvol
 • Fulltime beschikbaar
 • Woonachtig bij voorkeur in West Nederland

Wat bieden wij jou als Marktsegment Manager Chemische Procesindustrie?

Je krijgt een functie met veel ruimte om verantwoordelijkheden te kunnen nemen, met carrière- en doorgroeimogelijkheden. We investeren doorlopend in jouw (persoonlijke) ontwikkeling, ook in het vakgebied.

Je komt te werken voor een financieel sterk en dynamisch bedrijf. In onze internationale onderneming vind je een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en een goede sfeer. Onze medewerkers werken hier graag en blijven lang. Door het uitgebreide inwerkprogramma voel jij je direct thuis in ons team en de organisatie. Erg belangrijk, want wij willen dat iedereen zich op zijn plek voelt.

In ons informele en enthousiaste team met gedreven collega’s bieden we jou een erg prettige werkomgeving. Daarbij hoort uiteraard een prima salaris, een vaste gratificatie, een bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een zeer goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, 25 vakantiedagen en 13 Atv-dagen). Natuurlijk maken een lease auto, laptop, mobiel en dergelijke ook deel uit van ons aanbod.


Heb je interesse in de vacature Marktsegment Manager Chemische Procesindustrie?

Wil je deze mogelijkheid niet missen? Solliciteer dan direct!

Stuur jouw motivatie en cv naar Karin van Brummelen via karin.vanbrummelen@georgfischer.com. We gaan graag met je in gesprek!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Neem contact op met onze HR manager voor meer informatie

karin_van_brummelen

Karin van Brummelen
Human Resource Manager
Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Nederland

karin dot vanbrummelen #at# georgfischer dot com

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com

Georg Fischer N.V.