Op zoek naar professionele labelling? Voorzie uw GF kogelkraan van integreerbare labels

16-nov-2016 8:00

Veiligheid komt wat ons betreft boven alles. Daarom kunt u vanaf heden labels verkrijgen, die u eenvoudig op de handgreep van uw GF kogelkraan plaatst. Geïntegreerd in de handgreep en voorzien van een transparante clip ter bescherming. Onleesbare, vuil geworden of zoekgeraakte tags zijn hiermee voorgoed verleden tijd. Professioneler, duidelijker en veiliger, daar zit wat in!

Voorzie uw GF kogelkraan dan van integreerbare labels

Labelen in een handomdraai

Voor onze kogelkanen type 523, 543, 546 en 547 kunt u A4 printvellen bestellen met voorgestanste labels. Deze labels kunt u met een watervaste pen beschrijven, maar mooier is het wanneer u daarvoor onze printsjablonen gebruikt. Deze kunt u invullen naar wens en aanvullen met allerlei beschikbaar gestelde (veiligheid)symbolen. Zo maakt u in een handomdraai professionele labels die ook nog eens perfect passen in de handgreep van uw kogelkraan. Deze schuift u namelijk onder de separaat te bestellen transparante clip, die de zwarte clip op de handgreep vervangt.

3 stappen verwijderd van professionele labelling

Wanneer u het speciale polyester labelpapier en de transparante clips hebt besteld, bent u nog maar 3 stappen verwijderd van professionele labelling. Stap 1: download de juiste printsjablonen en maak de labels op naar wens. Stap 2: print de labels uit op het voorgestanste labelpapier. Stap 3: verwissel de zwarte handgreepclip van uw kogelkraan met de transparante clip en schuif daaronder het uitgedrukte label. Dat is al wat er nodig is om uw kogelkranen te voorzien van onze nieuwe labels.

Professionele labels wat voor u?

Zijn professionele labels wat voor u? Dan vindt u hier de artikelnummers van de transparante clips en de voorgestanste labelbladen waarmee u de GF kogelkranen voorziet van nieuwe labels. De sjablonen voor de labels en een korte uitleg vindt u hieronder.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug