Uitbreiding COOL-FIT familie vieren wij met extra voordeel!

18-okt-2013 8:59

Onlangs is onze COOL-FIT familie uitgebreid met een aantal nieuwe systemen geschikt voor indirecte koeling en koudetechniek. Naast COOL-FIT ABS en COOL-FIT ABS Plus, behoren nu ook COOL-FIT ABS Lite en COOL-FIT PE Plus tot de familie.

Grote maten

COOL-FIT PE Plus

Het COOL-FIT PE Plus programma is uitgebreid met een aantal innovatieve verbindingen in grote diameters. Wilt u elektrolassen of spiegellassen? Dat kan met COOL-FIT PE plus. Voor de grotere maten is het zelfs mogelijk te werken met voorgeïsoleerde elektrolasfittingen. Een echte innovatie die u tijd bespaart en installatiegemak oplevert.

Nog hoger rendement

Met COOL-FIT verkort u de installatietijd aanzienlijk. alle programma's uit de COOL-FIT familie zijn razendsnel te installeren. Hierdoor kunt u tot 20% besparen op uw totale leidingkosten! En dat levert u natuurlijk direct ene hoger rendement op! 

Maar met COOL-FIT PE Plus wordt uw rendement nog hoger. Recentelijk hebben wij ons bestaande COOL-FIT PE Plus programma namelijk uitgebreid met diverse buizen en fittingen (moffen, bochten,T-stukken) in de maten d250/355 - d450/630.

Dat vieren wij met u!

Om deze uitbreiding in de grotere maten te vieren, krijgt u van ons  5% extra korting  op uw bestelling als u bestelt voor het eind van dit jaar!

Heeft u een koelproject waarbij het leidingwerk geïsoleerd moet worden? Laat het ons weten! Wij maken graag vrijblijvend een aanbieding voor u. Stuur een mail met de basisgegevens van het project naar wim.westenberg@georgfischer.com en wij doen de rest. Wij werken een passende aanbieding voor u uit en nemen contact met u op om het project door te spreken.

Wat heeft u te verliezen?

Kortom, wat heeft u te verliezen? Het enige dat kan gebeuren is, dat u uiteindelijk goedkoper uit bent ….en dat zou zomaar eens kunnen

De familie op een rij

Welke programma's behoren ook maar weer tot de COOL-FIT familie voor indirecte koeling en koudetechnische installaties?

COOL-FIT ABS ABS buis en fittingen
COOL-FIT ABS Lite ABS buis en fittingen voorzien van Armaflex isolatie 
COOL-FIT ABS Plus Voorgeïsoleerde buis met ABS medium buis, isolatielaag (PUR)
en PE mantelbuis + bijbehorende fittingen
COOL-FIT PE Plus Voorgeïsoleerde buis met PE medium buis, isolatielaag (PUR)
en PE mantelbuis + bijbehorende fittingen
Terug