Snel en veilig lijmen met Tangit Rapid

23-okt-2018 8:00

Snel, veilig én eenvoudig lijmen. Dat kan met Tangit Rapid. Deze PVC lijm heeft namelijk nogal wat voordelen. Zo heeft Tangit Rapid een vier keer snellere uithardingstijd, is het volledig oplosmiddelenvrij en heeft deze lijm een hogere viscositeit dan andere lijmsoorten, zodat het makkelijker te verwerken is. Benieuwd naar hoe dit in z'n werk gaat? Bekijk het in onze trainingsvideo.

Sneller installeren

Tangit Rapid kent een uithardingstijd die vier keer sneller is dan bij andere lijmsoorten. Het leidingsysteem is hierdoor veel eerder in gebruik te nemen. In plaats van één bar per uur uithardingstijd, is vier bar per uur nu de nieuwe werkelijkheid. Dat maakt installeren een stuk sneller! Tangit Rapid is hiermee ideaal voor nieuwe installaties én reparaties.

Veilig werken

Een PVC lijm die volledig vrij is van oplosmiddelen, die bestond nog niet. Omdat er bij Tangit Rapid geen uitdampreactie meer plaatsvindt maar een chemische reactie, is inademing van schadelijke stoffen niet meer aan de orde. Dit betekent veiliger en gezonder werken.

Eenvoudig verwerken

Bovendien is de open tijd van de lijm twee keer langer. Dit betekent dat u meer tijd hebt om de lijm aan te brengen en grotere maten niet meer met zijn tweeën hoeft te lijmen. Daarnaast heeft de lijm ook nog een hogere viscositeit. De lijm is daardoor eenvoudiger te verwerken waardoor u niet alleen schoner kunt werken, maar ook minder lijm gebruikt. PVC lijmen wordt hierdoor echt een peulenschil.

Lees meer over deze snelle PVC lijm Tangit Rapid

Ervaar het zelf

Dat met onze nieuwste Tangit Rapid lijm een nieuw tijdperk in PVC lijm is aangebroken, hoeven wij u dus niet nader uit te leggen. Immers, deze revolutionaire PVC lijm heeft nogal wat voordelen. Rest ons alleen nog te zeggen: “ervaar het zelf eens”. Want met Tangit Rapid wordt PVC lijmen wel heel snel, veilig én eenvoudig!

Bekijk Tangit Rapid in onze online productcatalogus

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug