Snel weer water uit de kraan mede dankzij GF

13-sep-2016 12:00

Onlangs zaten duizenden huishoudens in Harderwijk én Ede ineens zonder water. Het toeval bestond dat in beide gemeentes gelijktijdig een lek in de transportleiding werd gedetecteerd. Vitens riep de hulp in van GF.

Lekkage Harderwijk en Ede

Met man en macht

Wanneer er een storing aan het leidingnetwerk optreedt, zoeken medewerkers van het waterleidingbedrijf met man en macht naar de plek des onheils. Alle zeilen worden bijgezet om ervoor te zorgen dat inwoners zo snel mogelijk weer beschikken over stromend water. In Harderwijk en Ede werd er zelfs een helikopter ingezet om het lek tijdig te vinden. 

Snel ter plaatse

GF heeft altijd grootbereik gietijzeren koppelingen voor reparatiewerkzaamheden op voorraad. Daarom schakelde Vitens de hulp in van GF. Eén telefoontje was al voldoende. Wij zijn meteen aan de slag gegaan om onze MULTI/JOINT 3000 Plus koppelingen ter plaatse te krijgen. 

24/7

Het is dankzij onze service en de inzet van de monteurs van Vitens dat er in Harderwijk en Ede meteen gestart kon worden met de reparatiewerkzaamheden. Bij calamiteiten, waar dan ook, is GF namelijk 24/7 bereikbaar om te helpen bij noodreparaties. Of het nu ‘s nachts, in het weekend of gewoon overdag is, na een noodoproep zijn wij in staat snel reparatiekoppelingen te leveren waardoor schade beperkt kan worden.

Bel ons!

Hebt u een calamiteit? Bel ons dan! Wij helpen u meteen uit de brand. Buiten kantooruren bereikt u ons op het speciale 24-uursservice telefoonnummer: 06 2001 0876. 

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug