Snel en veilig werken! Dat is onze nieuwe IM 250 spiegellasmachine

29-nov-2013 21:00

Bij het ontwikkelen van de nieuwe IM 250 spiegellasmachine hebben wij vooral aandacht besteed aan de snelheid van werken. Doordat er namelijk sneller gewisseld kan worden tussen de te lassen delen, last u niet alleen snel maar ook eenvoudiger en ergonomischer dan voorheen.

Maar er zijn meer voordelen

Naast de versnelde lasprocedure heeft deze nieuwe spiegellasmachine nog meer voordelen. Ook het enorme gebruiksgemak, de grote veiligheid en de hoge betrouwbaarheid van de machine zijn kenmerken waarmee deze lasmachine zich onderscheidt van zijn voorganger.

Zo zorgen de verstelbare kleminrichting en buissteun bijvoorbeeld voor het grote gebruiksgemak. Dragen de geïntegreede temperatuurmeter en de speciale metalen beschermhuis van de lasspiegel bij aan de grote veiligheid. En zorgt het ergonomische handwiel met borging ervoor dat de te lassen delen op de juiste druk gehouden kunnen worden.

Bovendien worden het gebruiksgemak en de grote veiligheid nog eens extra onderstreept door de speciale transportkist van de IM 250 die ook geschikt te maken is als werkbank, waardoor u op goede hoogte kunt werken.

Van d75 tot en met d250

De nieuwe IM 250 spiegellasmachine is geschikt voor het spiegellassen van buizen en fittingen in PE, PP, PB en PVDF in de maten d75 tot en met d250.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van deze nieuwe industriële spiegellasmachine? Neemt u dan contact op met onze medewerkers verkoopbinnendienst. Zij staan u graag te woord!

Wilt u meer informatie? Lees dan bijgevoegde pdf er nog eens op na. 

Terug