Samenwerken met onze handelspartner Rensa, daar tekenen wij voor

13-sep-2016 9:00

In juli tekenden Technisch Handelsbureau Rensa BV en Georg Fischer N.V. een samenwerkingsovereenkomst voor de verkoop van ons Aquasystem PP-R leidingsysteem voor klimaattoepassingen. Met deze samenwerking komt Rensa tegemoet aan de behoefte van installateurs in de utiliteitsbouw naar een alternatief voor bestaande stalen en kunststof leidingsystemen. Wij bieden hiermee onze klanten een landelijk opererende technische groothandel om een goede begeleiding en beschikbaarheid in de markt te borgen.

Aquasystem PP-R

(Op de foto: E. Brouwer, Managing Director Georg Fischer N.V. en E. Lok, Hoofd Categorie Manager Rensa BV)

Continue beschikbaarheid

Vanaf 1 september is ons Aquasystem PP-R leidingsysteem voor klimaatinstallaties te verkrijgen bij onze handelspartner Rensa BV. Rensa is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van klimaatoplossingen in de woning- en utiliteitsbouw. Met een landelijke spreiding bedient Rensa de markt met een full service concept van technisch advies tot aan logistiek maatwerk op de bouwplaats. Door onze samenwerking geniet u niet alleen van de voordelen van een goede dienstverlening, maar ook van een continue beschikbaarheid van onze producten.

Een veelzijdig systeem

Aquasystem PP-R

Aquasystem PP-R is een veelzijdig systeem, dat alle benodigde leidingcomponenten voor gebruik in klimaatapplicaties bevat. Glasvezelversterkte en diffusiedichte buisuitvoeringen met fittingen voor verschillende lastechnieken (mof-, zadel-, elektro- en stomplassen) in d20 t/m d160. Wat uniek is aan ons Aquasystem PP-R systeem is de middle-layer buis (t/m d63). Deze hoeft voor mof- en zadellassen niet geschild te worden, omdat de diffusiedichte laag in het midden van de buiswand zit. Dit scheelt veel tijd in installatie en geeft zekerheid na installatie. Reden genoeg dus om te kiezen voor Aquasystem PP-R.

Het juiste adres

Wilt u een duurzame oplossing voor uw klimaatapplicatie, die geleverd wordt door ervaren en betrouwbare partijen? Dan bent u bij Technisch Handelsbureau Rensa BV én Georg Fischer N.V. aan het juiste adres!

Meer informatie over Aquasystem PP-R? Download de brochure

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug