Relax! We hebben iets nieuws, nieuwe drukregelventielen

27-okt-2014 9:00

Relax! Dat is de 'noemer' waaronder wij onze nieuwe drukregelventielen scharen. En dat is niet zonder reden, want met onze nieuwe drukregelventielen kunt u inderdaad relaxed en zonder stress uw dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. De drukregelventielen doen hun werk en u hebt daar geen omkijken meer naar!

Twee type uitvoeringen

Onze nieuwe drukregelventielen zijn er in twee verschillende types. Er is een drukreduceerventiel type 582 en een drukhoudventiel type 586. Het verschil tussen deze twee is als volgt. De drukreduceerventiel type 582 zorgt ervoor dat de druk aan de uitgangszijde van het ventiel constant blijft. En het drukhoudventiel type 586 (ook wel overstortventiel genoemd) zorgt ervoor dat de druk aan de ingangszijde van het ventiel constant blijft. Drukreduceerventielen worden ingezet als een te hoge leidingdruk gereduceerd moet worden naar een voorgedefinieerde, stabiele waarde. Een drukhoudventiel wordt ingezet als een leidingdruk juist constant moet blijven. 

Uw voordelen

Leuk, zult u denken. Maar 'what's in it for me?' Nou, dat vertellen wij graag. Onze nieuwe drukreduceerventielen type 582 en type 586 zijn:

1. Compact! Dankzij de “non-rising” spindel zijn de drukregelventielen perfect in te zetten als de inbouwruimte beperkt is.

2. Eenvoudig te installeren! Dankzij via de instelschroef bovenop het ventiel is deze gemakkelijk in te stellen.

3. Geschikt voor high purity! Er is een speciale cleanroom uitvoering leverbaar, die geschikt is voor high purity applicaties.

O ja, en natuurlijk zijn beide types drukregelventielen onderhoudsvriendelijk, betrouwbaar en veilig, zoals eigenlijk al onze producten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze nieuwe drukregelventielen en hun werking? Download dan onze nieuwe brochure. Wilt u echter het product “real life” zien, neem dan even contact op met onze medewerkers van de afdeling Verkoop Binnendienst (telefoonnummer 0578 – 678 222) of stuur ons een e-mailtje. Zij maken graag even een afspraak met u voor een korte demonstratie op locatie.

Download de brochure

Terug