Registreer u vandaag nog voor de Aquatech Amsterdam 2015!

24-jul-2015 9:00

U moet nog drie maanden wachten voordat 's werelds meest vooraanstaande beurs op het gebied van proces-, drink- en afvalwater wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Maar voorregistreren kan al wel! Lees dus snel verder hoe u zich kunt registreren en vergezel ons van een bezoek.

Registreer u vandaag nog voor de Aquatech Amsterdam 2015!

Weet u het nog?

Vorig jaar, evenals de jaren daarvoor, waren wij aanwezig op dit prestigieuze waterevenement voor professionals uit proces-, drink- en afvalwaterindustrie. Ook dit jaar ontbreken wij niet op de Aquatech Amsterdam. Was u er vorig jaar bij? Dan weet u vast nog wel dat er een hoop te zien was op onze stand. Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie noviteiten voor u in petto die wij op de Aquatech Amsterdam voor het eerst zullen laten zien. 

Hebt u zich al voorgeregistreerd?

Bent u nieuwsgierig welke noviteiten wij laten zien? Dan nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan deze internationale vakbeurs voor waterprofessionals en langs te komen op onze stand. Als u zich nog niet voorgeregistreerd heeft, doe dit dan vandaag nog via onderstaande link.

Terug