GF producten voor ondergrondse leidingsystemen koopt u nu ook bij Van Walraven

10-jan-2017 8:00

Vanaf heden hebben Van Walraven en Georg Fischer N.V. de handen ineengeslagen. Ons PE ELGEF Plus leidingsysteem en onze MULTI/JOINT® koppelingen zijn hiermee nu ook verkrijgbaar bij Van Walraven, groothandel voor infra- en installatiematerialen. Dat is goed nieuws want deze samenwerking biedt u een landelijke beschikbaarheid van onze producten.

GF producten voor ondergrondse leidingsystemen koopt u nu ook bij Van Walraven

Van Walraven en GF: dubbel zo goed

Van Walraven is een landelijke opererende groothandel met diverse vestigingen verspreid over Nederland. De groothandel levert en verhuurt een breed assortiment aan producten voor de GWW, woning- utiliteitsbouw, installatietechniek en industrie. Naast dat het bedrijf leverancier is van producten, biedt Van Walraven u ook een meerwaarde in dienstverlening. Door onze samenwerking geniet u dus niet alleen van de voordelen van een continue beschikbaarheid van onze producten, maar ook van een compleet dienstenpakket. Dat is dus dubbel goed nieuws!

PE ELGEF Plus elektrolassysteem
MULTI/JOINT® 3000 Plus koppelingen

Leverancier voor PE ELGEF Plus en MULTI/JOINT®: zoek niet verder!

Zoekt u een leverancier die ons PE ELGEF Plus leidingsysteem en/of onze MULTI/JOINT® koppelingen op voorraad heeft? Zoek niet verder, want u kunt vanaf heden ook bij Van Walraven terecht!

Compleet overzicht van onze voorraadhoudende partners

Natuurlijk vindt u onze producten ook bij onze andere partners. Daarvoor verwijzen wij graag naar het complete overzicht van onze voorraadhoudende partners.

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug