Mogelijk zijn wij op 19 april tijdelijk telefonisch minder bereikbaar

16-apr-2018 9:00

Vanwege werkzaamheden aan onze telefooncentrale, zijn wij mogelijk op 19 april a.s. telefonisch minder bereikbaar. Wij zijn uiteraard wel gewoon te bereiken per e-mail.

GF vandaag vanaf 16:30 telefonisch even niet bereikbaar

Even tijdelijk uitgeschakeld

Omdat wij donderdag 19 april een nieuwe telefooncentrale krijgen, wordt onze telefoonlijn even tijdelijk uitgeschakeld. Hierdoor is het mogelijk dat u ons, maar ook wij u, minder goed of niet per telefoon kunnen bereiken.

Hebt u een dringende vraag?

De werkzaamheden aan onze telefooncentrale worden in principe in de ochtend uitgevoerd, maar bij onvoorziene problemen kunnen deze langer dan gepland in beslag gaan nemen. Hebt u een dringende vraag of een probleem? U kunt ons uiteraard wel bereiken via e-mail of rechstreeks via het 06-nummer van uw accountmanager. Hebt u een vraag voor onze verkoopbinnendienst of iemand anders binnen ons kantoor? Dan kunt u ons tijdelijken bereiken via onderstaande telefoonnummers.

Hoe bereikt u ons wel?

  • +31 6 57 57 44 69
  • +31 6 20 01 08 76  (24-uursservice)

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug