Onze olympiers geridderd voor hun uitmuntende prestaties in sotchi

28-feb-2014 9:30

En wat zijn we trots! Waar we u vorige week al konden melden dat onze schaatsers maar liefst 4 gouden medailles in de wacht wisten te slepen. Kunnen we nu met trots terugkijken op een zeer succesvolle editie van de winterspelen. Met als verbluffend resultaat: 8 gouden medailles!

Trots!

We hebben u al verteld dat in de “Adler Arena”, het fameuze ijsstadion in Sotchi waar dit alles heeft plaatsgevonden, ons koelleidingsysteem COOL-FIT is geïnstalleerd. En dat deze hoofdkoelleiding een belangrijk onderdeel vormt van de koeltechnische installatie wist u ook al. Wat u niet wist is dat wij ons best wel een beetje trots voelen. Trots op het feit dat wij hebben bijgedragen aan het succes van onze schaatsers. Want mede dankzij het koelsysteem was het ijs op de baan van uitmuntende kwaliteit.

Geridderd

Ridders in de order van Oranje-Nassau. Dat mogen onze medaille winnaars zichzelf nu noemen. En natuurlijk niet alleen de winnaars van de gouden plak, nee ook de 7 zilveren en 9 bronzen medaille winnaars zijn geëerd met deze titel.

U leest er alles over op: http://nos.nl/l/616101

Ook profiteren van topprestaties?

Neem dan contact met ons op. Onze mensen staan u graag te woord over de vele mogelijkheden die ons COOL-FIT systeem voor koel en koudetechnische installaties u kan bieden.  

Kijk voor meer informatie ook eens op: http://www.cool-fit.nl

Terug