Weet u wat wij verstaan onder groots in verbinden? Dat laten wij u zien op de Infra Relatiedagen 2016

15-jan-2016 9:00

Want ons idee van ... groots in verbinden is:

Weet u wat wij verstaan onder groots in verbinden? Dat laten wij u zien op de Infra Relatiedagen 2016

Trekvast mechanisch verbinden t/m DN600

Met onze nieuwste grote diameter MULTI/JOINT® 3000 Plus koppeling kan dat! Want met de uitbreiding in het MULTI/JOINT® 3000 Plus programma, met de maten DN450 t/m DN600, behoort stempelen tot DN600 nu definitief tot het verleden. En dat bespaart tijd! Nieuwsgierig naar deze nieuwe koppeling? Die kunt u zien op onze stand.

Elektrolassen t/m DN1200

Met ons elektrolassysteem ELGEF Plus kunt u in de maten t/m DN1200 PE lasverbindingen maken. Als dat niet groots in verbinden is... Ook een ELGEF Plus elektrolaskoppeling in DN800 kunt zien op onze stand.

Lasmachines en gereedschappen met grootse prestaties

Naast onze BIG oplossingen laten wij ook onze nieuwste MSA elektrolasmachines zien. Lasmachines die uw werkzaamheden allemaal nét even wat makkelijker maken omdat deze gebruik maken van de nieuwste technieken en uitgerust zijn met handige snufjes. 'Designed to make your job easier' en daar zeggen we echt niet teveel mee.

Bovendien voldoen onze machines en gereedschappen aan de NTA 8828 die 28 januari wordt gelanceerd. De Nederlands Technische Afspraak 8828 is gemaakt om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van elektrolasverbindingen in PE-leidingen te waarborgen.

Groots in verbinden

Kortom; dat wij groots in verbinden zijn dat hoeven wij u vast niet uit te leggen. En wilt u dat graag van dichtbij aanschouwen? Dan nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Infra Relatiedagen 2016. U vindt ons in hal 4 op standnummer 405.

Terug