Offshore Energy 2014 'the route from steel to plastics'

19-sep-2014 10:30

28 en 29 oktober vindt de internationale beurs Offshore Energy plaats in de Rai te Amsterdam. Tijdens deze beurs laat GF Piping Systems u de 'route from steel to plastics' zien. Met haar ecoFIT systeem, de nieuwe naam voor het volledig uit PE bestaande leidingsysteem, en haar automation pakket biedt GF Piping Systems u een totaaloplossing voor de maritieme industrie.

ecoFIT

Binnen de scheepsbouw en offshore is een trend waarneembaar waarbij stalen leidingen langzaam aan plaatsmaken voor kunststof leidingen. Onder andere vanwege het lagere gewicht en het tegengaan van corrosie. Eén van de veelgebruikte kunststoffen in de maritieme industrie is PE, met name voor de toepassing in ballastsystemen. Als gevolg van de toename van het gebruik van PE neemt ook de vraag naar een totaaloplossing toe. Met het ecoFIT systeem komt GF Piping Systems tegemoet aan die vraag. Tijdens de Offshore Energy kunt u kennismaken met ons ecoFIT systeem.

Automation

Maar er is meer. Naast ecoFIT laat GF piping Systems ook haar automation pakket zien. Wist u bijvoorbeeld dat de automation producten van GF Piping Systems, Signet 9900 transmitter en Signet 515 paddlewheel Flow sensor, nu officieel door Lloyds Register goedgekeurd zijn voor de maritieme industrie.

The route from steel to plastics

Met deze twee kunststof peilers laat GF Piping Systems zien dat wij u een totaaloplossing kunnen bieden in kunststof, en dat kunststof in de maritieme industrie een goed alternatief is voor staal.

Kom naar de Offshore Energy op stand 10.051 en ontdek ook 'the route from steel to plastics'.

Terug