Nieuw: extra korte reductiestukken in PP en PE100 in de grote maten!

19-sep-2013 9:00

U wilt een verbinding maken in uw grote diameter leiding maar de ruimte die u daarvoor heeft, is nogal beperkt. Wat zou het dan handig zijn als u een fitting tot uw beschikking heeft die kort is en dus makkelijk in krappe ruimtes in te passen is. Gelukkig dat wij hiervoor dé oplossing hebben. In PP en PE100 hebben wij nu extra korte reductiefittingen met spie-eind in de maten d355 en groter!

Flush style desing

De nieuwe reductiestukken in PP en PE100 zijn gemaakt volgens het zogenaamde ‘flush style design’. “Flush style” fittingen hebben geen conische reductie, zoals standaard reductiefittingen, maar een radius reductie. Dankzij dit ontwerp heeft de nieuwe reductiefitting d355 een inbouwlengte van slechts 115 mm en de d500 slechts 165 mm. Korter kan bijna niet!

De voordelen

De voordelen van de nieuwe extra korte PP reductiefittingen en PE100 reductiefittingen, in de diameters d355 – d630, zijn:

  • Kortst mogelijke lengte voor reductie stomplasfittingen
  • Geen verschil in drukverlies ten opzichte van de ‘standaard’ korte spie reductiefittingen
  • Om te kunnen lassen is alleen op de grootste diameter een klemring nodig

Leverbaar

De extra korte PP reductiefittingen en PE100 reductiefittingen in de maten d355 - d500 zijn per direct beschikbaar. Voor eind 2013 wordt ook de d630 verwacht. In de pdf treft u een overzicht aan van alle artikelnummers en maten zodat u kunt zien om welke PP reductiefittingen (PROGEF standaard) en PE100 reductiefittingen het gaat. 

Meer informatie

Heeft u vragen over dit product of wilt u gewoon wat meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoop binnendienst. Zij helpen u graag verder!

Terug