Tweemaal per jaar houden wij gratis Kennisdagen met diverse cursussen over leidingsystemen. Bent u er ook bij in juni?

13-mrt-2015 10:15

Zit u met vragen waarop u geen passend antwoord hebt? Bijvoorbeeld vragen als: hoe lang moet een buigbeen zijn om de uitzetting van een kunststof leiding op een juiste manier op te vangen? Wanneer kies ik voor welk type afsluiter? Hoe moet ik een PE100 leiding voorbereiden voor een juiste elektrolasverbinding; moet ik schillen? Zo ja, hoe lang en hoe diep?

Georg Fischer op de Aqua Nederland Vakbeurs / Rioleringsvakdagen

Antwoorden geven

'Wij kunnen u de juiste antwoorden geven op al uw vragen over kunststof leidingsystemen. Op elk gebied hebben wij wel een cursus. Zo is de cursus "Ontwerpen en installeren van industriële kunststof leidingsystemen" zeer geschikt als u iets wilt weten over buigbenen bijvoorbeeld. Maar ook hoe u druk-/temperatuur-diagrammen op een goede manier moet interpreteren. En volgt u de cursus "Verbindingstechnieken water", dan weet u daarna of u beter kunt schuren of schillen.... maar vooral ook waarom.

Vragen stellen

Zijn tijdens de cursus niet al uw vragen beantwoord? Dan is er gedurende de dag volop gelegenheid om uw resterende vragen te stellen. Wij gaan graag in op vragen en situaties uit de praktijk.

Houd uw kennis eens onder de loep

Weet u echt alles al op het gebied van kunststof leidingsystemen? Als u niet direct en volmondig 'ja' kunt antwoorden, dan kunnen onze Kennisdagen wellicht interessant voor u zijn. Kijk gerust op ons Kennisdagenaanbod. Wilt u weten wat er precies behandeld wordt in de diverse cursussen, download dan ons ons kennisdagenboekje. 

Voor wie geschikt?

De Kennisdagen zijn geschikt voor iedereen met een basiskennis van leidingsystemen. Twijfelt u aan uw basiskennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug