Kleine buisdiameters schoon afkorten met de nieuwste GF rotatiebuissnijders

10-jan-2017 8:00

Een installatie bouwen in een ruimte die contaminatievrij moet blijven, is nogal uitdaging. Dan is het een uitkomst dat wij nu twee nieuwe rotatiebuissnijders in ons assortiment hebben, waarmee u ook de kleinste diameters PVDF/PVC en PP/PE buizen stof- en splintervrij kunt afkorten. Ideaal voor gebruik in een cleanroom. Een schone zaak!

GF rotatiebuissnijder d63-200 mm: schoon afkorten in de cleanroom

Een stuk gemakkelijker afkorten met onze nieuwe rotatiebuissnijders

In een clean room gelden strenge eisen die ervoor moeten zorgen dat de ruimte zo zuiver mogelijk blijft. Bij de aanleg of vervanging van een leidingsysteem wordt daarom vaak niet direct in de cleanroom zelf gewerkt. Met de komst van onze twee nieuwste rotatiebuissnijders kan dit wel. U hoeft niet meer buiten de ruimte af te korten en daar wordt het een stuk gemakkelijker van. De buissnijders zijn er in twee uitvoeringen. Eén voor buizen van d63 tot d200 en één voor buizen van d90 tot d315.

Schoon is ook echt schoon afkorten

Wanneer wij zeggen dat u met de nieuwe buissnijders ‘schoon’ kunt werken, dan bedoelen we ook schoon. Dankzij het speciale mes kort u namelijk zonder vervuilend buisafval af. Tijdens het proces ontstaan er geen hinderlijke splinters of stof, maar blijft er alleen een lintspaan over die u eenvoudig verwijdert. Schoon is dus schoon!

Efficiënt én schoon werken met de nieuwe rotatiebuissnijders

U kunt met de nieuwe buissnijders zeer nauwkeurig werken. Met grote precisie kunt u onder een exacte hoek van 90° afkorten. Bovendien zorgen speciale voorinstellingsgaten op de geleidingsstang ervoor dat de rotatiebuissnijders snel verstelbaar zijn naar een andere diameter. Hierdoor kunt u niet alleen schoon maar ook efficiënt werken.

Schoon afkorten? Dat laten wij u graag zien

Wilt u vanaf nu ook schoon afkorten in de cleanroom? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie. Wij laten u graag zien hoe efficiënt u met deze nieuwe rotatiebuissnijders kunt werken.

Rotatiebuissnijders die wel heel aantrekkelijk zijn

Beide buissnijders worden geleverd in een handzame koffer. Bovendien zijn ze lichter in gewicht dan hun voorganger (PPC315H buissnijder), en zijn ze ook nog eens lager in prijs. Dat maakt het natuurlijk allemaal wel aantrekkelijk.

GF rotatiebuissnijder d63-200 mm

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug