Infra Relatiedagen 2017, komt u ook even langs?

7-feb-2017 8:00

Vandaag start de Infra Relatiedagen! Natuurlijk is ook GF weer aanwezig. Wij verwelkomen u graag op stand 405 waar wij u laten zien hoe groots wij zijn in verbinden!

GF steunt lokale doelen, ook dat is MVO

13:00 uur trapten we af!

Bent u er al klaar voor? Mooi, want wij wel! Op deze eerste beursdag ontvangen wij u vandaag graag op stand 405. Daar vertellen wij u alles over onze NTA gecertificeerde systemen en grootse mechanische en kunststof verbindingen.

Trekvast verbinden t/m DN600

Dat onze MULTI/JOINT® 3000 Plus koppelingen groots zijn, behoeft verder geen uitleg. Want met onze grootbereik, mechanische koppelingen verbindt u t/m DN600 alle buismaterialen, trekvast! Als dat niet groots is? 

Elektrolassen t/m DN1200

Met ons ELGEF Plus elektrolassysteem verbindt u grote diameters in PE t/m DN1200. Elektrolassen op PE gaat heel snel en is met onze NTA gecertificeerde MSA machines ook nog eens enorm betrouwbaar. Groots? Vul zelf maar in...

Mechanisch verbinden t/m 2090

De UNI-Coupling is een mechanische reparartiekoppeling die maar liefst tot 2090 mm verbind. Met de UNI-Coupling repareert u razendsnel alle buismaterialen, flexibel, trekvast, net wat er nodig is. Wij noemen dat groots in repareren.

Wees welkom

Wij heten u vandaag, morgen en overmorgen van harte welkom vanaf 13:00 - 21:00 uur.

De Infra Relatiedagen bezoeken?

  • Registreer hier uw GRATIS bezoek

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug