Geluidreducerende binnenriolering, onze nieuwste aanwinst!

17-jan-2014 9:00

Binnenriolering die wel heel erg geruisloos is, het kan! Ons nieuwste systeem Silenta is dat namelijk. Dit nieuwe uit PP gemaakte leidingsysteem is speciaal ontwikkeld voor binnenriolering en dankzij de uit meerdere lagen opgebouwde buizen en fittingen zeer stil!

Silenta, PP leidingsysteem voor binnenriolering

Groot voordeel

Silenta is een kunststof leidingsysteem gemaakt van PP. Het unieke lkarakter van dit systeem is de zeer hoge geluidsisolatie. Hoe dat kan? Doordat de buizen en fittingen uit meerdere lagen geproduceerd worden. Dankzij deze lagen heeft het gehele systeem een geluidsabsorberende werking. Geluidshinder wordt hierdoor tot een minumum beperkt en dat is een groot voordeel in bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen, wooncomplexen of in kantoor gebouwen. 

Te zien op de VSK 2014!

Tijdens de VSK, die van 3 tot en met 7 februari a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, laten wij ons nieuwste systeem voor binnenriolering aan u zien. Met Silenta als toevoeging op ons programma voor de woning- en utiliteitsbouw kunnen wij u een nóg breder pakket aanbieden. Wilt u meer informatie over dit nieuwe systeem, bezoek dan onze stand in hal 7, op stand nummer E 084.

Terug