Wij geven organisaties die het zo hard nodig hebben een financieel steuntje in de rug, ook dat is MVO

10-jan-2017 8:00

Samen werken wij aan een betere wereld. Ver weg, maar ook dichtbij. In het kader van MVO steunen wij daarom jaarlijks verschillende (lokale) doelen. Dit keer mochten wij De Voedselbank, Het Kinder Glazen Huis en klassiek koor Exspecto blij maken met een financieel steuntje in de rug.

GF steunt lokale doelen, ook dat is MVO

GF steunt De Voedselbank Vaassen

GF steunt De Voedselbank

Er leven in ons land te veel mensen onder de armoede grens. Zij hebben daardoor dagelijks niet of nauwelijks te eten. Dat is voor een welvarend land als het onze bijna niet voor te stellen. Daarom dragen wij een organisatie als De Voedselbank een warm hart toe. Al eerder mochten we een bedrag toekennen en ook dit keer steunen wij De Voedselbank Vaassen. Met onze steun zal de stichting haar koelinstallaties vervangen.

GF steunt Het Kinder Glazen Huis

GF steunt Het Kinder Glazen Huis

In het kader van 3FM Serious Request besloten drie kinderen uit Hattem ook hun steentje bij te dragen. Emily, Samual en Coen sloten zich 24 uur op in het Kinder Glazen Huis om live radio te maken op de Markt in Hattem. Met deze actie haalden de drie kinderen maar liefst € 15.000,- op. Dit geld komt volledig ten goede aan Serious Request 2016 die zich afgelopen december inzette voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking. GF steunde dit geweldige initiatief van de drie kinderen met een bijdrage.

GF steunt Klassiek koor Exspecto

GF steunt Klassiek koor Exspecto

Niet alleen stichtingen verdienen wat ons betreft een steuntje in de rug. Ook cultuur dragen wij een warm hart toe. Daarom steunden wij het Klassiek Koor Exspecto uit Epe. Dit amateurkoor voerde samen met een professioneel orkest en solisten het Weinachtsoratorium van Bach op in de grote kerk van Epe. Daarvoor mocht het koor een cheque in ontvangst nemen. 

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug