COOL-FIT 2.0; ons nieuwe voorgeïsoleerde leidingsysteem en meer op de VSK

29-jan-2018 8:00

Van 6 tot en met 9 februari is het weer tijd voor de belangrijkste vakbeurs in de installatiebranche, de VSK! Vier dagen lang komen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de kennis van professionals naar een hoger plan te tillen. Wij zijn er bij! Onder andere met ons nieuwe voorgeïsoleerde leidingsysteem COOL-FIT 2.0.

COOL-FIT 2.0: ons nieuwe voorgeïsoleerde leidingsysteem op de VSK

COOL-FIT 2.0: een revolutie in gebouwkoeling

De vraag naar klimaatinstallaties is de laatste jaren gestegen. De markt vraagt steeds meer om hoogwaardige leidingsystemen die niet corroderen, condensvrij zijn en tevens snel te installeren zijn. Met deze redenen ontwikkelde GF COOL-FIT 2.0; een uniek voorgeïsoleerd kunststof leidingsysteem. GF Piping Systems heeft het nieuwe leidingsysteem onlangs geïntroduceerd op de Nederlandse markt en ook op de VSK beurs laten wij u graag met COOL-FIT 2.0 kennis maken.

COOL-FIT 2.0 gedemonstreerd

COOL-FIT 2.0 is duurzaam, omdat er ca. 30% minder energieverlies optreedt. Het is snel, omdat u tot 50% sneller kunt installeren dan traditionele metalen leidingsystemen met na-isoleren. En het is 100% corrosievrij. Op de beurs gaan wij COOL-FIT 2.0 demonstreren. De buis zal worden bewerkt en gelast. Bent u benieuwd hoe snel COOL-FIT 2.0 kan worden geïnstalleerd? Wij dagen u graag uit! Bezoek onze stand, doe een gok en misschien bent u wel de winnaar van een leuke prijs.

Breed pakket leidingsystemen

Natuurlijk biedt GF ook diverse andere oplossingen voor gebouwgebonden installaties. Voor klimaattoepassingen laten wij ons Aquasystem PP-R leidingsysteem zien. De diffusiedichte uitvoering heeft een aluminiumlaag in het midden (tot d63) voor installatiegemak. Het Aquasystems PP-R leent zich bij uitstek voor toepassingen in standaard klimaatunits voor klimaatplafonds. Ook Instaflex, een leidingsysteem uit Polybuteen voor warm en koud drinkwater en geschikt voor sanitaire toepassingen, kunt u vinden op onze stand. 

Services die u verder helpen

Ook voor informatie over services, zoals trainingen, on-site support, NDT (niet destructief testen) en Track & Trace, kunt u terecht op onze stand. We vertellen u graag alles over onze verschillende services en hoe dit u verder kan helpen!

Ontdek COOL-FIT 2.0 en meer op de VSK 2018

Kortom, op onze stand tijdens de VSK is genoeg te zien en te beleven. Zet daarom 6 tot en met 9 februari in uw agenda. Meld u vandaag nog GRATIS aan als bezoeker van de VSK en bezoek ons op stand D084 in hal 7. Wij gaan graag met u in gesprek.


Wilt u de VSK bezoeken?

  • Kijk bij VSK in ons beursoverzicht voor meer informatie

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug